Főoldal Filmek Rachel Zeglert-t leváltották, és premierdátumot kapott a Paddington 3.
Filmek

Rachel Zeglert-t leváltották, és premierdátumot kapott a Paddington 3.

Rögtön két premierdátumot is kapott a Paddington 3. része.

317
Paddington in Peru
Forrás: Sony Pictures

A Paddington Peruban, a szeretett Paddington-franchise régóta várt harmadik része végre megjelenési dátumot kapott. A Dougal Wilson által rendezett film forgatására Londonban, Peruban és Kolumbiában került sor, most pedig a Sony Pictures kitűzte a premier időpontját. A bejelentés mellett egy fontos részlet is kiderült Rachel Zegler szerepéről.

A filmet forgalmazó Sony Pictures 2025. január 17-én, azaz az Egyesült Államokban egy hosszúhétvégén fogja műsorra tűzni a folytatást. Az Egyesült Királyságban viszont valamivel korábban érkezik a film, a StudioCanal ugyanis 2024. november 8-ra tűzte ki a megjelenés dátumát.

A StudioCanal szerint történt egy szereposztásváltás is, Rachel Zegler a folyamatban lévő SAG-AFTRA sztrájk miatt nem tud csatlakozni a filmhez. Helyette az újonc Carlo Tous fogja játszani Gina Cabot szerepét. Ahogy azt korábban már bejelentették, Sally Hawkins a korábbi két szereplés után kiszállt Mrs. Brown szerepéből, helyét Emily Mortimer vette át. A visszatérő Hugh Bonneville, Julie Walters, Madeleine Harris, Samuel Joslin és Jim Broadbent mellett Olivia Colman és Antonio Banderas is csatlakozott a stábhoz. Ben Whishaw és Imelda Staunton is visszatér Paddington és Lucy néni hangjaként.

“Öröm és megtiszteltetés volt a Paddingtont Peruban forgatni egy ilyen csodálatos és tehetséges szereplőgárdával és stábbal” – mondta Wilson. “Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen kedves csapattal áldott meg a sors, akik közül sokan visszatértek ennek a szeretett medvének a világába. Annak is nagyon örülünk, hogy Emily, Olivia, Antonio és Carla is bekerült a Paddington családba.”

Hat évvel a Paddington 2. után a medve története Peruban folytatódik, amikor visszatér meglátogatni szeretett Lucy nénikéjét, aki most a Nyugdíjas Medvék Otthonában lakik. A Brown családdal a fedélzeten izgalmas kalandba keverednek, amikor egy rejtély miatt váratlan utazásra indulnak az Amazonas esőerdőn keresztül Peru hegycsúcsaira.

Paddington in Peru
Forrás: Sony Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Filmek

Rachel Zegler kapta az év akciófilmsztárja díját a rajongók szavazati alapján

Tom Cruise egy motorral ugratott le egy sziklafalról, de a rajongók szerint...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Filmkritikák

Az éhezők viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája kritika

Az éhezők viadala előzményfilmje a felhajtás ellenére unalmas, hosszú és felejthető.

Rachel Zegler
BREAKINGFilmek

A Disney megmutatta, hogy néz ki Rachel Zegler Hófehérke szerepében

Nagyon eltolták a Hófehérke bemutatóját, cserébe itt az első hivatalos kép Rachel...