Főoldal Filmek Rachel Zegler kapta az év akciófilmsztárja díját a rajongók szavazati alapján
Filmek

Rachel Zegler kapta az év akciófilmsztárja díját a rajongók szavazati alapján

Tom Cruise egy motorral ugratott le egy sziklafalról, de a rajongók szerint Rachel Zegler hajmeresztőbb mutatványra volt képes - miben?

451
Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Forrás: Lionsgate

Nagy meglepetést okozott a People’s Choice Awards azzal, hogy idén ki kapta az Év akciófilmsztárja díjat, miközben a kategóriában az akciófilmek világának számos nagy neve szerepelt, például Tom Cruise, Keanu Reeves és Jason Momoa. Végül mindannyian alulmaradtak Rachel Zeglerrel szemben Az éhezők viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája című filmben nyújtott alakítása után.

Zegler győzelmével olyan színésztársakat utasított maga mögé, mint Viola Davis, Gal Gadot és Brie Larson. Figyelemre méltó, hogy Zegler miben nyújtott többet, mint a felsorolt világsztárok, akik hajmeresztő mutatványokkal hívták fel magukra a figyelmet. Felmerül a kérdés, hogy a People’s Choice Awards milyen módon választja ki a győzteseket, ahol a rajongók szavazataikkal közvetlenül befolyásolják a végeredményt. Ez azt jelenti, hogy a díjakat nem mindig a várt díjazott kapja, de nagyon jól jelzi, hogy mely színészek, sorozatok és filmek váltottak ki különösen nagy visszhangot a közönség körében az elmúlt évben.

“Köszönöm” – kezdte mondandóját Zegler a díj átvételekor. “Imádom a filmeket, imádom őket készíteni, és rajongok a filmekért, és ma este filmrajongókkal vagyok körülvéve, és filmrajongókkal, akik szavaztak, és nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki valaha is jegyet vett és megnézett valamit, amely ennyi ember munkája. Sokáig azt hittem ebben a szakmában, hogy nem illek bele, de ma este azt éreztettétek velem, hogy nem kell megváltoztatnom magam ahhoz, hogy engem válasszanak, és nagyon hálás vagyok nektek”.

A díj mellett Zeglert jelölték az év női filmsztárjának is, ami a győzelme mellett még inkább erősíti a filmiparra gyakorolt hatását 2023-ban. Ezt a díjat végül nem ő kapta, hanem a méltán megérdemelt Margot Robbie húzta be a Barbie kasszasikerben nyújtott főszerepéért.

Az éhezők viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája nemcsak Zegler karrierjében jelentett fontos fejezetet, hanem a franchise életében is, hiszen a visszajelzések igazolták, hogy több van ebben az univerzumban, mint a Jennifer Lawrence főszereplésével adaptált eredeti trilógia. A történet túlmutat az első négy részen, és folytatódik a harc a túlélésért. Még nem tudni, hogy mit tartogat a jövő a rajongók számára, de többen már bedobták, hogy akár Haymitch Abernathy (Woody Harrelson) is kaphatna egy saját filmet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Filmkritikák

Az éhezők viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája kritika

Az éhezők viadala előzményfilmje a felhajtás ellenére unalmas, hosszú és felejthető.

Rachel Zegler
BREAKINGFilmek

A Disney megmutatta, hogy néz ki Rachel Zegler Hófehérke szerepében

Nagyon eltolták a Hófehérke bemutatóját, cserébe itt az első hivatalos kép Rachel...

Paddington in Peru
Filmek

Rachel Zeglert-t leváltották, és premierdátumot kapott a Paddington 3.

Rögtön két premierdátumot is kapott a Paddington 3. része.