x
Játékok

Prowler is feltűnik a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales-ben

Újabb rosszfiút ismerhetünk meg.

Prowler is feltűnik a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales-ben
  • Publishedoktóber 28, 2020

A napokban bejelentésre került, hogy több nagy PlayStation 5 nyitócím is magyar felirattal érkezik, köztük Miles Morales kalandja a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales is. A multiverzumok világában egyik legfiatalabb Pókemberünk Harlemet hivatott oltalmazni, de ezt alátámasztották néhány új koncepciós alkotással is a napokban. Ezen anyagokban feltűnt Tinkerer karaktere, mint ádáz főgonosz, mára azonban újabb rosszfiú került napvilágra az újabb New York-i kaland kapcsán. A Marvel Entertainment tweetelt egyet a szereplőkről, melyet a játékot készítő Insomniac Games szintén a Twitterén erősített meg. Bemutatták Prowler (magyarul Portyázó) karakterét a nagyérdeműnek. Ahogy láthatjátok ismét egy képregényborítós koncepciót kaptunk és akik találkoztak már a karakterrel, észre vehetik, hogy a megjelenése átesett némi változtatáson. A sokkal mechanikusabb megjelenés mellett a mellkasán zölden világító emblémára is felhívnánk a figyelmet. Ez ugye alapjáraton lila, és nem vakító zöld, mint ahogy azt ezen a rajzon teszi.

Ez vajon egy utalás, vagy egy jel lehet a játék főgonoszától, Tinkerertől származó befolyásra? Sajnos erről bővebb információink nincsenek, de hamarosan mindent megtudhatunk, kopogtat már a végső leleplezés. A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales megjelenése már itt van a küszöbön. November 12-én a PS4 játékosok, november 19-én pedig az új generációra befizetők bújhatnak Miles bőrébe.

Written By
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.