Pókember: Nincs hazaút

Pókember: Nincs hazaút: Tom Holland “nagyon erőszakos” harci jeleneteket ígér

Az új Pókember-film sokkal erőszakosabb lesz, mint a korábbiak voltak.

A Pókember: Nincs hazaút című folytatás kevesebb mint egy hónap múlva kerül a mozikba. A Marvel Studios és a Sony Pictures a napokban lerohasztotta a szervereket, amikor bejelentették a jegyelővételt. A film körül érezhetően az egekbe szökött a hype, hatalmas figyelem övezi a trilógia befejező részét, amit érthető, hiszen a folytatásban Tom Holland karaktere mellett a korábbi két Pókember is visszatér (hivatalosan ezt még nem erősítették meg!), emellett pedig belépünk a Multiverzumba.

Hogy a rajongók még izgatottabbak legyenek, a főszereplőt alakító Tom Holland megosztott néhány fontos részletet a film akciójeleneteiről. A TV Globo interjújában Tom Holland arról beszélt, hogy a Pókember: Nincs hazaút “nagyon erőszakos” harcjeleneteket fog tartalmazni. Holland szerint ezek az akciójelenetek semmihez sem lesz hasonlítható, amit eddig Pókembertől láttunk a korábbi filmekben.

Sok kritikát kapott már a Marvel Studios az elmúlt évtizedben, köztük például a papírvékony főgonoszokért, vagy éppen a harcjelenetekért. Főként azt panaszolták a rajongók, hogy mennyire szelídek és biztonságosak a megkoreografált akciójelenetek. A Végtelen háború és a Végjáték két filmet leszámítva nagyon ritkán látunk vad ütközetet az MCU-filmekben. A Pókember: Nincs hazaút című film mind Pókember, mind az MCU számára nagy változást fog hozni, így reméljük, hogy láthatjuk a hálómászó harcstílusának fejlődését.

Pókembernek sok és sokféle kalandja volt már, de ilyen még soha. Lekerült róla a maszk, a világ megtudta, kicsoda ő igazából, és most egy egészen új veszéllyel is számolnia kell: a nyilvánossággal. Többé nem tudja, kényelmesen kettéválasztani a magánéletét és a szuperhős-világot. Doktor Strange-hez fordul segítségért, de attól csak még jobban megkavarodik a helyzet. Pókembernek olyan veszélyekkel kell megküzdenie, amelyeknek a létezéséről eddig nem is tudott. De ha túléli őket, talán jobban megérti, mit jelent igazából pókembernek lenni.

Pókember: Nincs hazaút kizárólag a mozikban kerül bemutatásra 2021. december 16-án, a főszerepekben pedig Tom Holland mint Pókember, Zendaya MJ-ként, Jacob Batalon mint Ned Leeds, Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange, Benedict Wong mint Wong, J.K. Simmons visszatér J. Jonah Jameson szerepében és még sokan mások.

Pókember: Nincs hazaút
Total
1
Shares
Previous Article
Nicolas Cage

Nicolas Cage fogja játszani Drakulát Nicholas Hoult mellett Chris McKay rendező készülő Renfield című szörnyfilmjében

Next Article
WandaVision

Kathryn Hahn Mephisto lehetséges megjelenéséről beszélt az Agatha: House of Harkness Disney+ sorozatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!