x
Close


Közelgő események

Filmek

Pókember 2099 és az egészen egyedi külsejű Keselyű csatázik a Pókember: A Pókverzumon át legújabb képén

A készítők egészen egyedi megjelenést kölcsönöztek Keselyűnek a Pókember: A Pókverzumon átban.

Pókember 2099 és az egészen egyedi külsejű Keselyű csatázik a Pókember: A Pókverzumon át legújabb képén
  • PublishedMarch 13, 2023

Azt már régről tudjuk, hogy a nagysikerű Pókember: Irány a Pókverzum! folytatásában a sok falmászó mellett feltűnik majd Keselyű is. Eddig nem mutatták a karaktert, most azonban az Empire osztott meg egy új képet Pókember: A Pókverzumon át című filmből, melyen először láthatjuk a klasszikus Pókember-gonosz, a Keselyű meglehetősen egyedi megjelenését, amint Miguel O’Hara ellen harcol.

Először tavaly júniusban, az Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon tudtuk meg, hogy Adrian Toomes azaz Keselyű feltűnik majd az animációs rajzfilm folytatásában, most pedig az Empire magazinon keresztül láthatjuk először a karaktert. A képen Toomes, akinek a The Lonely Island és a Parks and Recs színésze, Jorma Taccone adja majd a hangját, Oscar Isaac által megszólaltatott Miguel O’Harájával, azaz Pókember 2099-cel csatázik.

Christopher Miller író-producer a magazinnak nyilatkozva az animációs trilógia középső fejezetét a Birodalom visszavághoz hasonlította.

Az emberek, akik látták a Pókverzumon átot… azt mondták, hogy olyan, mint a Pókverzum franchise Birodalom visszavágja. Olyan világokat mutat meg, amiket még nem láttál, és ez egy érzelmes történet, amely olyan helyen ér véget, ahol meg kell nézned a harmadikat. Szóval igen: ez a mi Birodalmunk.

Christopher Miller

A folytatásban miután újra találkozik Gwen Stacyvel, Brooklyn főállású, barátságos és közkedvelt Pókembere átrepül a Multiverzumon, ahol találkozik a Pókemberek csapatával, akiknek az a feladata, hogy megvédjék annak puszta létét. Amikor azonban a hősök összecsapnak, hogy hogyan lépjenek fel egy új fenyegetés ellen, Miles a többi Pókemberrel találja magát szemben, és újra kell definiálnia, mit jelent hősnek lenni, hogy megmenthesse azokat, akiket a legjobban szeret.

A megerősített szinkronszereplők között van Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, Jake Johnson, Issa Rae, Jason Schwartzman, Daniel Kaluuya, Shea Whigham, Jorma Taccone, Luna Lauren Vélez és Brian Tyree Henry.

A Pókember: A Pókverzumon át 2023. június 2-án kerül a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.