Wide Screen
Image default
Filmek

[FRISSÍTVE] Ekkor jöhet a Bosszúállók: Végtelen háború második előzetese

Talán a vártnál sokkal előbb fog megérkezni a Bosszúállók: Végtelen háború második előzetese... Akár már a következő héten befuthat a trailer!

Talán a vártnál sokkal előbb fog megérkezni a Bosszúállók: Végtelen háború második előzetese… Akár már a következő héten befuthat a trailer!

Lehet, hogy kaptunk egy rövid kis előzetest a Super Bowl szünetében, de ennyivel nem érjük be, és már alig várjuk, hogy lássuk a második trailert. A most leírtak nem hivatalos információk, pusztán csak spekulációk, de talán már jövő héten megérkezhet a várva várt új ízelítő a gigaprojektből.

A Bosszúállók: Végtelen háború első előzetesét a Good Morning America című műsorban mutatták be tavaly, amikor is Sebastian Stan volt a reggeli show vendége. Szemfülesek kiszúrták, hogy február 27-én Paul Bettany és Karen Gillan lesz a talkshow vendége, ami talán jó ürügy arra, hogy előzetest kapjunk az Infinity Warhoz. Ezek csak találgatások, egy forrás sem erősítette meg, de közeledve a bemutatóhoz, egyre valószínűbb, hogy gyorsan érkezni fog a második trailer.

FRISSÍTVE: Időközben a Marvel Studiostól megerősítették, hogy noha három – Sebastian Stan, Paul Bettany és Karen Gillan – színész is ott lesz a február 27-ei Good Morning America reggeli beszélgető műsorban, de sajnos nem kapunk új előzetest a filmből. Arra még várnunk kell.

A Bosszúállók: Végtelen háború országos bemutatója április 26-án lesz.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat