Főoldal Filmek [FRISSÍTVE] Ekkor jöhet a Bosszúállók: Végtelen háború második előzetese
Filmek

[FRISSÍTVE] Ekkor jöhet a Bosszúállók: Végtelen háború második előzetese

Talán a vártnál sokkal előbb fog megérkezni a Bosszúállók: Végtelen háború második előzetese... Akár már a következő héten befuthat a trailer!

748

Talán a vártnál sokkal előbb fog megérkezni a Bosszúállók: Végtelen háború második előzetese… Akár már a következő héten befuthat a trailer!

Lehet, hogy kaptunk egy rövid kis előzetest a Super Bowl szünetében, de ennyivel nem érjük be, és már alig várjuk, hogy lássuk a második trailert. A most leírtak nem hivatalos információk, pusztán csak spekulációk, de talán már jövő héten megérkezhet a várva várt új ízelítő a gigaprojektből.

A Bosszúállók: Végtelen háború első előzetesét a Good Morning America című műsorban mutatták be tavaly, amikor is Sebastian Stan volt a reggeli show vendége. Szemfülesek kiszúrták, hogy február 27-én Paul Bettany és Karen Gillan lesz a talkshow vendége, ami talán jó ürügy arra, hogy előzetest kapjunk az Infinity Warhoz. Ezek csak találgatások, egy forrás sem erősítette meg, de közeledve a bemutatóhoz, egyre valószínűbb, hogy gyorsan érkezni fog a második trailer.

FRISSÍTVE: Időközben a Marvel Studiostól megerősítették, hogy noha három – Sebastian Stan, Paul Bettany és Karen Gillan – színész is ott lesz a február 27-ei Good Morning America reggeli beszélgető műsorban, de sajnos nem kapunk új előzetest a filmből. Arra még várnunk kell.

A Bosszúállók: Végtelen háború országos bemutatója április 26-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események