Főoldal Filmek Paul Atreides és Gurney Halleck is látható a Dűne újabb hivatalos fotóján
Filmek

Paul Atreides és Gurney Halleck is látható a Dűne újabb hivatalos fotóján

Újabb kép segítségével nyerhetünk bepillantást Denis Villeneuve készülő filmjébe.

487
Dűne

Újabb kép segítségével nyerhetünk bepillantást Denis Villeneuve készülő filmjébe.

Hatalmas várakozás előzi meg korunk egyik legkiválóbb rendezőjének, Denis Villeneuve-nek az új filmjét. A direktor néhány éve a sci-fi műfajában is bizonyított az Érkezéssel, így a rajongók joggal remélhetik, hogy Frank Herbert kultikus regénye végre megkapja a méltó, kellően grandiózus adaptációját. Bizakodásra adhat okot továbbá a szereplőgárda, hiszen egy sor izgalmas, kipróbált színész csatlakozott a projekthez, a teljesség igénye nélkül láthatjuk majd többek között  Timothée Chalamet-t, Rebecca Fergusont, Oscar Isaacet, Zendayát, Josh Brolint és Jason Momoát is. Villeneuve egyébiránt nemrég elárulta, hogy a most decemberben mozikba kerülő film csak a történet első felét fogja elmesélni, hiszen Herbert világa annyira komplex, hogy lehetetlen lett volna mindent egy filmbe belesűríteni.

A most nyilvánosságra került fotón két fontos karakter, Paul Atreides és Gurney Halleck küzd egymással, a rendező pedig a következőképpen kommentálta a fényképet:

Pault elsőre teljesen magával ragadja a táj. Egy furcsa, szinte nosztalgikus érzés fogja el, hiszen végtére is hazatért. A film ezen pontján akcióból sem lesz hiány, őszintén szólva, az alkotás ezen részére kezdek egyre büszkébb lenni.

Az alapsztori szerint egyébiránt a világot a “fűszer” nevű anyag irányítja, mely képes meghosszabbítani az életet, emellett lehetővé teszi az űrutazást. Ez azonban csupán egy helyen, az Arrakison lelhető fel. A fiatal uralkodó, Paul Atreides feladata pedig, hogy megvédje otthonát a számtalan fenyegetéstől.

A Dűnét december 17-én mutatják be a hazai mozik.

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dűne: Második Rész
BREAKINGFilmek

Hivatalosan is készül a Dűne 3. része

Trilógiaként zárul Paul Atreides története, elkészül a Dűne 3., azaz A dűne...