Főoldal BREAKING Passengers – első fotók
BREAKINGFilmek

Passengers – első fotók

Megérkeztek az első fotók a várva-várt Jennifer Lawrence/Chris Pratt sci-fi-ből.

140

Megérkeztek az első fotók a várva-várt Jennifer Lawrence/Chris Pratt sci-fi-ből. John Spaits eleinte egekbe magasztalt, mégis sokáig hanyagolt szkriptje most végre jó kezekbe került: a könyvből a “The Imitation Game”-et is dirigáló Morten Tyldum készít filmet.

A történet szerint a jövőben egy óriási csillagközi űrhajó 5000 embert szállít egy új bolygóra, mely talán az otthonunk lehet. Az utat 120 évbe telik megtenni, így hát mindenki hibernációban várja az érkezést. Az jármű azonban meghibásodik, és Chris Pratt karaktere felébred. Megrémülve attól, hogy talán magányosan hal majd meg a hajón, felébreszti egy útitársát, akibe aztán szépen lassan beleszeret. A probléma csak annyi, hogy a hajó tovább károsodik, újabb kalandoknak és nehézségeknek kitéve hőseinket. A direktor így nyilatkozott a filmről:

 

Nagyon népszerű a szkript. Egy olyan történet, mely már az elején megragad, és totálisan beleszeretsz. Nagyon okos, cseles, és egyszerűen letehetetlen. Minden 10 oldal után valami új történik. Egyszerre nagyon intim és nagyívű sztori. Számomra azt boncolgatja, hogy mi a legfontosabb ahhoz, hogy teljes életet élhessünk. Mire van szükségünk emberként? Nem fél szórakoztatni, de mindeközben nagy kérdéseket tesz fel azzal kapcsolatban, hogy mit jelent boldognak lenni. Minden generációnak van egy nagy love story-ja. Szerintem ez is az. Egyszerűen meg kellett csinálnom.

 

Tyldum a végeredménnyel is elégedett:

 

Sírni fogsz, és vissza fogod tartani a lélegzeted egyszerre. Nagyon izgalmas. Viszont sokszor meg is nevettet. Játékos filmet szerettünk volna. És ha Jennifer-rel és Chris-szel dolgozol, a játékosság szinte elkerülhetetlen – nagyon sok ötlettel álltak elő a forgatáson. Mindketten nagyon viccesek. Manapság, amikor tele vagyunk tömve folytatásokkal és remake-ekkel, szerintem nagyon üdítő olyan filmet látni, amely eredeti, és a világ két legjobb sztárját tartalmazza. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel.

 

További infókért irány az Entertainment Weekly weboldala: http://www.ew.com/article/2016/08/12/passengers-chris-pratt-jennifer-lawrence-photos

A filmben szereplni fog még Michael Sheen, Laurence Fishburne és Aurora Perrineau is. Az angol mozik idén decemberben mutatják be, magyar premierről egyelőre még nincs hír.

Forrás: Empire

Forrás: Entertainment Weekly
Forrás: Entertainment Weekly
Szerző
Orosz Ferenc

Filmes újságíró, hazai és külföldi kiadványoknál egyaránt. Általában kritikákat közlök, valamint filmfesztiválokról tudósítok. Emellett filmesként is tevékenykedem, többnyire írói/rendezői pozícióban.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Taylor Swift Ryan Reynolds
Filmek

A Deadpool 3. sztárjaival szurkolt Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról

Arról spekulálnak a rajongók, hogy melyik karaktert játszhatja majd Taylor Swift a...

Fűrész X
Filmek

A Fűrész X megkapta a legdurvább korhatár-besorolást a magyar mozikban

A Fűrész X annyira durva lett, hogy csak 22 és 5 óra...

Fűrész X
Filmek

A szomszédok kihívták a rendőrséget a Fűrész X vágójára, sikoltozásra lettek figyelmesek

A Fűrész X rendezője elárulta, hogy vágás közben a rendőrség kopogtatott az...

Star Wars családi Nap
Filmek

Októberben negyedszerre rendezik meg a Galaktikus Családi Napot

A The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub ezúttal is elrepít minket a...