Főoldal Sorozatok Oscar Isaac állítása szerint a Vasember óta nem volt olyan karaktertanulmány, mint a Holdlovag esetében
Sorozatok

Oscar Isaac állítása szerint a Vasember óta nem volt olyan karaktertanulmány, mint a Holdlovag esetében

Egészen a Marvel Moziverzum gyökereihez megyünk vissza.

158
Moon Knight

A Star Wars és az X-Men után Oscar Isaac egyik interjújában úgy fogalmazott, hogy készen állt arra, hogy szünetet tartson az egymást ért blockbusterek után, pihenőre van szüksége. De valami oknál fogva Isaac meggondolta magát, és igent mondott a Disney+ egyik új sorozatának főszerepére. Hosszú találgatást követően végül ő kapta a Moon Knight főszerepét.

Az Empire új címlapsztorijának nyilatkozva Isaac elmondta, hogy a készülő Disney+ sorozat a Marvel Moziverzumot egészen a gyökerekhez vezeti vissza, olyan személyes karaktertanulmányokkal, amilyenre az eredeti Vasember óta nem volt példa, és “kézművesnek” nevezte.

Gyakran előfordul, hogy ezeknél a nagy filmeknél úgy érzed, mintha a futópályán építenék a gépet. Az ötlet, hogy visszatérjünk a kézzel készített filmekhez, a karaktertanulmányokhoz… Kétségbeesetten vágytam erre az érzésre. [A Holdlovag] kézműves érzését kelti. És ez az első legitim Marvel karaktertanulmány a Vasember óta. Ráadásul úgy gondoltam, talán itt a lehetőség, hogy valami igazán kib***ott őrültséget csináljak egy nagyszínpadon.

Oscar Isaac

Isaac elgondolkodott: “Hogyan tehetnénk ezt egy élményszerű dologgá, hogy a karakter szemébe nézzünk, és átéljük a félelem és az ismeretlen állapotát?”.

Már csak néhány hét választ el bennünket a Moon Knight premierjétől, Isaac az utóbbi időben egyre többet nyilatkozott az MCU közelgő sorozatáról. Egy nemrégiben adott interjúban Isaac úgy emlékezett vissza a forgatásra, hogy karrierje “karrierje legnagyobb kihívásának” nevezte. Azt is elmondta, hogy a “furcsa” brit akcentus, amit a karakterhez felvett, céltudatos döntés volt.

A Marvel Studios várva várt sorozatában Oscar Isaac (X-Men: ApokalipszisStar Wars: Az ébredő Erő) játssza a címszerepet, akit kezdetben egy ajándékbolt alkalmazottjaként ismerünk meg Steven Grant néven, és akit hirtelen ájulások és egy másik élet emlékei gyötörnek. Amikor végül kiderül, hogy disszociatív identitászavarban szenved, és kénytelen egy testet megosztani a vagány zsoldossal, Marc Spectorral, egy epikus küldetésen találja magát. Először is ki kell igazodnia a kettős identitászavarán, miközben egy halálos rejtélybe keveredik Egyiptom hatalmas istenei között.

A mellékszereplők között szerepel a 4x Oscar-díjra jelölt Ethan Hawke (KiképzésFekete telefon) Arthur Harrow szerepében és May Calamawy (RamyA hosszú út hazafelé) egy egyelőre rejtélyt övezi karakter szerepében.

Moon Knight első részét március 30-án tűzik majd képernyőre a Disney+ streamingszolgáltatón.

Moon Knight
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.