Főoldal BREAKING Októbertől forog a Predator 4
BREAKINGFilmek

Októbertől forog a Predator 4

A Predator 4, melyet sokan csak The Predator néven emlegetnek. A forgatókönyv alapján mindenki odáig van érte, s semmihez sem foghatónak érzik a rebootot.

834
Ragadozó

A Predator 4, melyet sokan csak The Predator néven emlegetnek. A forgatókönyv alapján mindenki odáig van érte, s semmihez sem foghatónak érzik a rebootot.

A film rendezője Shane Black lesz, aki egy nagyon ígéretes rendező. Többször bizonyította már tehetségét. Olyan filmeket rendezett, mint a Kiss Kiss Bang Banget, vagy az Iron Man 3-at. A rendező éjjel megerősítette, hogy idén októberben szeretnék elkezdeni a forgatást is.

maxresdefault

A forgatókönyvet elolvasta a stúdió azonnal igent mondott rá, nem kellett sokat győzködni őket. Az efféle hozzáállás elárulja a szkript minőségét is. A rendező eddig hallgatott, nem volt hajlandó beszélni a felvételről.

A nyilvánosság előtt elmondta, hogy a forgatás idén ősszel kezdetét veszi, de a premier még nagyon távol van. Sajnos 2018 márciusa előtt garantált, hogy nem láthatjuk a Predator rebootot moziban. Közrejátszik a Ridley Scott által rendezett Alien: Covenant folytatás, amit jövőre készülnek bemutatni.

A reboot egy igazi Ragadozó film lesz, olyan, mint az 1987-es Arnold Schwarzenegger alakításában bemutatott első rész. Igazi horror sztori lesz, a franchise visszatér alapjaihoz. Bár, a film tartalmazni fog az 1990-es második és a 2010-es Predators filmből is elemeket, de a cselekménye az Arnoldéhoz hasonló horror lesz. A tervek szerint figyelmen kívül hagyják az Alieneket, nem kapunk halálig menő csatákat a két faj között.

A legjobb tudásom szerint a vonat is mozog. Beletelt egy kis időbe, míg meggyőztem őket róla, mert már belebuktak ezekbe a filmekbe, s egyenként 50-60 millió dolláros büdzsével zártak, de mindannyian támogatták a folytatást. De soha nem volt az az érzés, hogy ez egy esemény kép volt. Ez több volt, mint egy szimpla „Értem, tehát jön egy újabb Predator film”; talán megértük, talán nem…

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Préda
BREAKINGFilmek

A Préda rendezője egy új Ragadozó-filmen dolgozik, de vajon folytatás lesz?

Megtudtunk néhány dolgot az új Ragadozó-filmről, például mikor játszódik.

Préda
Filmek

A Préda egyik törölt jelenete Naru és a Ragadozó első találkozását mutatta volna be

A költségvetési és logisztikai problémák miatt törölni kellett egy jelenetet, ami Naru...

Aliens vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2.
Filmek

A Ragadozók elsődleges prédái nem az emberek és nem is a Xenomorphok

Egy képregényből kaptunk választ, hogy a Ragadozók mit tekintettek elsődleges prédájuknak.