Az Északi

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az Északi premier előtti vetítésére

Premier előtt nézhetitek meg Az Északi című filmet.

Az erőteljes vízióiról ismert rendező, Robert Eggers új filmje egy akciókban bővelkedő eposz. Egy fiatal viking herceg sorsát követi nyomon, aki bosszút akar állni az apja haláláért. A szereposztás igazi sztárparádé, hiszen az izgalmas, látványos történetet olyan színészek keltik életre, mint Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk vagy Willem Dafoe.

A UIP-Duna Film jóvoltából másodmagatokkal most ott lehettek Az Északi című film premier előtti vetítésén május 18-án, szerdán este az egyik budapesti moziban. Nem maradt más teendőd, mint a lenti kérdésre helyesen válaszolni, hogy elsők között üljetek be a mozifilmre.

A jelentkezéseket május 16-án 18 óráig tudjuk fogadni. A nyerteseket e-mailben értesítjük, és egy megerősítést kérünk a részükről, hogy ott tudtok lenni a vetítésen. Fontos, a nyerteseknek egy napjuk lesz jelentkezni a belépőért, különben újrasorsoljuk a jegyet. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak azok vegyenek részt a játékban, akik valóban ott tudnak lenni a vetítésen. Ne vegyük el a lehetőséget másoktól. Csak a helyes megoldást beküldöttek vehetnek részt a sorsolásban. Fontos, hogy mindenki csak egyszer jelentkezhet, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre!

Az Északi
Név
Név

Ki játssza a film főszereplőjét?

Amleth herceg a férfivá válás szélén áll, amikor apját brutális módon meggyilkolja a nagybácsija, és elrabolja a fiú anyját. Két évtizeddel később Amleth már egy viking, aki szláv falvakat száll meg. Nem sokkal később találkozik egy látnoknővel, aki emlékezteti az ígéretére: mentse meg az anyját, ölje meg a nagybácsiját és bosszulja meg az apját.

A forgalmazó oldalán pedig megtekinthető a magyar nyelvű előzetes is Az Északi című filmhez.

Total
1
Shares
Previous Article
Avatar: A víz útja

Rekordot döntött az Avatar: A víz útja előzetese az első 24 órában

Next Article
Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange előtt egy teljesen másik szerepet visszautasított Benedict Cumberbatch

Related Posts