NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Halloween premier előtti vetítésére

A UIP-Duna Film jóvoltából Te is ott lehetsz másodmagaddal a Halloween című film premier előtti bemutatóján október 24-én az egyik budapesti moziban.

A UIP-Duna Film jóvoltából Te is ott lehetsz másodmagaddal a Halloween című film premier előtti bemutatóján október 24-én az egyik budapesti moziban.

Roppant egyszerű a játék, mindössze a lenti kérdésre kell helyesen válaszolni, s ezzel máris közelebb kerültél ahhoz, hogy társaddal együtt nézzétek meg a Halloween-filmet október 24-én, jövő hét szerdán este 18 órakor az egyik budapesti moziban.

A jelentkezéseket október 23-án este 20 óráig tudjuk fogadni, utána e-mailben értesítjük a nyerteseket. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak akkor játszatok, ha valóban el tudtok jönni a filmre, ne vegyétek el a lehetőséget mások elől – sorsolás után az értesítő e-mailre választ kérünk mindenkitől. A játék akkor érvényes, ha valós nevet, e-mail címet, illetve helyes megoldást küldtök be, mert csak így tudjuk elfogadni, és felvenni a kapcsolatot veletek. Fontos, hogy mindenki csak egyszer jelentkezhet, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre!

Ha esetleg lemaradtál volna a Halloween legújabb előzeteséről, akkor most a lap tetején pótolhatod.

A Halloween országos bemutatója 2018. október 25-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
A Hangya és a Darázs

A kvantumvilág kulcsfontossággal bír a Bosszúállók 4. esetében

Next Article
Vasember

A Bosszúállók 4. kiszivárgott képen Vasember új fegyvere látható

Related Posts
Wide Screen YouTube