x
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Fenevad premier előtti vetítésére

Ha zörög a bokor, akkor ott néha tényleg egy szörnyeteg lapul...

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Fenevad premier előtti vetítésére
  • Publishedjúlius 26, 2022

Ha zörög a bokor, akkor ott néha tényleg egy szörnyeteg lapul… Elba Dr. Nate Samuelst, a nemrég megözvegyült férjet alakítja, aki visszatér Dél-Afrikába, ahol megismerte feleségét. Ezt az utat régóta tervezték, ám Nate most feleség nélkül, a lányaival megy a vadrezervátumba. Azonban ami lélekgyógyító utazásnak indult, a túlélésért folytatott félelmetes küzdelemmé válik, amikor egy vérszomjas fenevad az orvvadászok portyázása elől menekülve minden embert ellenségnek tekint, és vadászni kezd rájuk…

A UIP-Duna Film jóvoltából másodmagatokkal most ott lehettek a Fenevad című film premier előtti vetítésén augusztus 9-én, kedden este az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket augusztus 6-án 18 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyerteseknek 24 órájuk lesz jelentkezni a belépőért, máskülönben újrasorsoljuk a jegyet. Csak azok vehetnek részt a sorsolásban, akik helyesen válaszolnak a lenti kérdésre. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre.

Fenevad
Név
Név

Milyen állat vadászik a főhősökre?

A filmet augusztus 11-én mutatják be a hazai mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.