x
Close


Közelgő események

Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című filmet a mozikban.

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület premier előtti vetítésére
  • PublishedMarch 15, 2023

Egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló bandája nagyszabású akciót terveznek egy elveszett ereklye megszerzéséért, de a dolgok veszélyesen kisiklanak, amikor a rossz emberekkel húznak ujjat… A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület a legendás szerepjáték gazdag világát és játékos szellemét ülteti át a mozivászonra ezzel a fergeteges és akciódús kalandfilmmel.

A UIP-Duna Film jóvoltából másodmagatokkal most ott lehettek a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című film premier előtti vetítésén 2023. március 22-én, szerdán 19 órakor az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket március 19-én 15 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyerteseknek 12 órájuk lesz jelentkezni a belépőért, máskülönben újrasorsoljuk a jegyet. Csak azok vehetnek részt a sorsolásban, akik helyesen válaszolnak a lenti kérdésre. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

Dungeons & Dragons: Betyárbecsület
Dungeons & Dragons: Betyárbecsület
Név
Név

Melyik évben adták ki az első táblajátékot a Dungeons & Dragonsból?

Az Éjszakai játék rendezői, Jonathan Goldstein és John Francis Daley irányítják a projektet, és ők írták a forgatókönyv legújabb változatát Michael Gilio korábbi vázlata alapján. A mozifilm mellett Derek Kolstad (John WickA Sólyom és a Tél Katonája) egy külön élőszereplős Dungeons & Dragons tévésorozatadaptáción dolgozik, amit nemrég rendelt meg a Paramount+ streamingszolgáltató.

Dungeons & Dragons: Betyárbecsület országos bemutatója 2023. március 30.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.