Főoldal Filmek NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Bajos csajok premier előtti vetítésére
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Bajos csajok premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Bajos csajok című filmet a mozikban.

343
Bajos csajok

Az új lányt, Cady Heront befogadja a tápláléklánc tetején lévő elit csapat, a menő csajok bandája, a „plasztikok”, vagyis az ármánykodó méhkirálynő, Regina George, és két alattvalója, Gretchen és Karen. Ám amikor Cady elköveti azt a gigantikus baklövést, hogy belezúg Regina expasijába, Aaron Samuelsbe, pillanatok alatt ő lesz a középpont Regina célkeresztjében. Cady megpróbálja legyőzni a csapat csúcsragadozóját számkivetett barátaival, Janisszel és Damiennel, és azt is meg kell tanulnia, hogyan maradjon hű saját magához, miközben próbál eligazodni a világ legveszélyesebb dzsungelében: a gimiben.

A UIP-Duna Film jóvoltából páros, 2 fős belépőket nyerhettek a Bajos csajok film premier előtti vetítésére, amelyre 2024. március 5-én, kedden 19 órakor kerül sor az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket március 4-én 10 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

Az új Bajos csajok szereplőgárdáját nagy részben újonnan érkezőt alkotják, de Fey visszatér Ms. Norbury szerepében. Fey írta a forgatókönyvet is, akárcsak az eredeti film esetében. Reneé Rapp alakítja Regina George karakterét, míg Ashley Park Madame Parkot alakítja. Busy Phillips a rendetlen anya szerepét veszi át. Carr edzőt is láthattuk az előzetesben, akit Jon Hamm alakít.

Bajos csajok országos bemutatójára 2024. március 5-én kerül sor

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...