Főoldal Játékok Nyári megjelenést tartogathat a Gotham Knights?
Játékok

Nyári megjelenést tartogathat a Gotham Knights?

Érdekes elmélet született egy korábbi poszt alapján a megjelenési dátummal kapcsolatosan.

448

Igazán zsúfolt lesz ez az év, hiszen a pandémia miatt egészen jelentős mennyiségű játék csúszott át 2021-re, ami még a tavalyi esztendőben lett volna esedékes. A pletykák szerint ezek táborát erősíti a Warner Bros legújabb „bőregeres” alkotása is, hiszen ezt is már valamikor télen a kezünkbe kellett volna tartanunk. Mint tudjuk, a Hogwarts Legacy a jövő évre csúszott, azonban azt nem árulták el pontosan mikorra.

Nem is olyan rég került fel a The Game Collection-re, hogy a Gotham Knights július 31-én fog megjelenni. Ezt egészen gyorsan felejtsük is el, hiszen ez teljesen biztosan egy placeholder dátum. Ezt az is alátámasztja, hogy szombati napra esik, amikor nem adnak ki egy AAA alkotást sem. Viszont ebből kiindulva egy egészen érdekes dolgot vehetünk észre, ha jobban megfigyelünk egy korábbi posztot.

A Gotham Knights hivatalos Twitter oldalára raktak ki egy posztot még december 25-én, ami első ránézésre nem is lenne olyan igazán izgalmas. Ha jobban megfigyeljük, a naptár a háttérben július 16 és július 21 közötti dátumról tesz bizonyságot. Ez már egy sokkal életképesebb elképzelés lehet, hiszen az első nap szerdára esik, ami egészen remek rajtot jelenthetne. A mostani ismereteink alapján ráadásul nem is lesz valami túlzsúfolt a nyár középső hónapja, így bőven lenne hely a Gotham Knights-nak csillogni. Ti mit gondoltok, érkezik a kaland az év legnaposabb időszakában?

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...