Nyári megjelenést tartogathat a Gotham Knights?

Érdekes elmélet született egy korábbi poszt alapján a megjelenési dátummal kapcsolatosan.

Igazán zsúfolt lesz ez az év, hiszen a pandémia miatt egészen jelentős mennyiségű játék csúszott át 2021-re, ami még a tavalyi esztendőben lett volna esedékes. A pletykák szerint ezek táborát erősíti a Warner Bros legújabb „bőregeres” alkotása is, hiszen ezt is már valamikor télen a kezünkbe kellett volna tartanunk. Mint tudjuk, a Hogwarts Legacy a jövő évre csúszott, azonban azt nem árulták el pontosan mikorra.

Nem is olyan rég került fel a The Game Collection-re, hogy a Gotham Knights július 31-én fog megjelenni. Ezt egészen gyorsan felejtsük is el, hiszen ez teljesen biztosan egy placeholder dátum. Ezt az is alátámasztja, hogy szombati napra esik, amikor nem adnak ki egy AAA alkotást sem. Viszont ebből kiindulva egy egészen érdekes dolgot vehetünk észre, ha jobban megfigyelünk egy korábbi posztot.

A Gotham Knights hivatalos Twitter oldalára raktak ki egy posztot még december 25-én, ami első ránézésre nem is lenne olyan igazán izgalmas. Ha jobban megfigyeljük, a naptár a háttérben július 16 és július 21 közötti dátumról tesz bizonyságot. Ez már egy sokkal életképesebb elképzelés lehet, hiszen az első nap szerdára esik, ami egészen remek rajtot jelenthetne. A mostani ismereteink alapján ráadásul nem is lesz valami túlzsúfolt a nyár középső hónapja, így bőven lenne hely a Gotham Knights-nak csillogni. Ti mit gondoltok, érkezik a kaland az év legnaposabb időszakában?

Total
17
Shares
Previous Article
Wonder Woman 1984

A Wonder Woman 1984 magyar szinkronnal exkluzív streaming premier az HBO GO-n

Next Article
Tom Holland

Tom Hollandet meghallgatták egy Star Wars szerepre, ami hatással lett volna Az ébredő Erőre is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!