Noomi Rapace visszatér az Alien: Covenant-moziban

Úgy fest, hogy rácáfolnak a korábbi híresztelésekre, miszerint Noomi Rapace karakterét kifelejtették a Prometheus folytatásból.

Úgy fest, hogy rácáfolnak a korábbi híresztelésekre, miszerint Noomi Rapace karakterét kifelejtették a Prometheus folytatásból.

Egy forrás most arról írt, hogy Noomi Rapacet látták megérkezni Ausztráliába néhány héttel korábban, így elképzelhető, hogy mégis részt vesz a Ridley Scott által filmezett Alien: Covenantban. Meglepő fordulat következett be, mert hónapokkal korábban még mindenki úgy vélte, hogy csak cameo szerepet fog vállani a filmben, teljesen elhagyható lesz Noomi az Alien filmben. Sőt, voltak olyan pletykák is, miszerint kivágják a részeit a moziból, és nem láthatjuk a folytatásban az első rész hősnőjét. Az ausztráliai feltűnése azonban teljesen átírja a forgatókönyvet.

A Deadline szokás szerint megint új hírrel szolgált egy nagy hollywoodi filmről. A szaklap úgy tudja, hogy Noomi Rapace heteken keresztül részt vette a forgatáson, és jóval több jelenetben fog feltűnni, mint azt gondolta bárki is. Elizabeth Shaw-val a 2012-es Prometheusban találkozhattunk, aki a kutatócsoportot kísérte el egy idegen, és távoli bolygóra, hogy megtalálják a Teremtőket. A forrás állítja, hogy Noomi Rapace szerepe több lesz, mint egy szimpla cameozás, de karaktere miként tűnik fel az Alien: Covenantban, nem tudni.

Az Alien: Covenant története röviden annyi, hogy egy új legénység a Covenant hajón elindul a távoli messzibe, hogy gyarmatosítsanak egy új bolygót. A égitestről sokáig azt gondolják, hogy lakatlan, és maga lesz a Paradicsom, és talán az élet kialakulására utaló bizonyítékokat találnak itt. Hamar rá kell döbbenniük, hogy a bolygó felszínén nincs élet, és zordabb, mint mire felkészültek. A bolygónak egy lakója van, David (Michael Fassbender), aki a Prometheus legénységének megmaradt utolsó hírmondója, aki egy szintetikus asztronauta. Elképzelhető tehát, hogy Noomi Rapace csak egy visszaemlékezés lesz, hogy mi történt a Prometheus és az Alien: Covenant között. Az új trilógia a hírek szerint A nyolcadik utas: A Halál hangulatát fogja elhozni, és a rendező szerint végre választ kapunk a Xenomorph létezésére is.

Total
0
Shares

Leave a Reply

Previous Article

Stan Lee is elmondta a véleményét az új Pókemberről

Next Article

Itt a hivatalos logó és sztori Az igazság ligája-mozihoz

Related Posts