Wide Screen
Image default
Sorozatok

Nicole Kidmannel jön az Amazon új sorozata

Az Oscar-díjas színésznő ismét egy könyvadaptációban szerepel majd.

Az Oscar-díjas színésznő ismét egy könyvadaptációban szerepel majd.

Nicole Kidman is azon színésznők közé tartozik, akik egyre inkább teszik át a székhelyüket a televízióba. Kifejezetten nagy sikert aratott Hatalmas kis hazugságok az HBO-n, ugyanezen a csatornán jön majd májusban a Tudhattad volna című, hatrészes minisorozat, melyben Hugh Granttel szerepel majd együtt. Sőt, hamarosan érkezik a Hulura egy másik Liane Moriarty-regény (ő jegyzi a Hatalmas kis hazugságokat is), a Kilenc idegen adaptációja is Kidman főszereplésével.

Következő, az Amazonra érkező projektje is egy regény adaptációja lesz, Janelle Brown Pretty Things című műve két mélyen sebzett nőről szól, akik megpróbálnak helytállni életük legfontosabb küzdelmében. Kidmanen kívül más színészt egyelőre nem jelentettek be, sőt, azt sem tudni, hogy pontosan melyik főszereplőt fogja majd megszemélyesíteni a kiváló színésznő.

A széria produkciós oldaláról már jóval többet tudunk, a regényt maga a szerzőnő, Janelle Brown fogja képernyőre adaptálni, aki executive producerként is részt vesz a munkálatokban. A rendező pedig minden bizonnyal az a Reed Morano lesz, akinek korábban olyan sorozatok fűződtek a nevéhez, mint például A Szolgálólány meséje. A hírek szerint nagy érdeklődés volt a sorozat iránt, több szolgáltató versenyzett a szériáért, a licitháborúból azonban végül az Amazon került ki győztesen.

Mivel a produkció csupán előkészületi fázisban tart, a premierdátumról egyelőre nincs értelme beszélni.

Még több a témában...

Több fontos produkció forgatása is újraindulhat Új-Zélandon

Vigh Martin

Élőszereplős Fallout-sorozaton dolgoznak a Westworld készítői

Kévés Bence Mihály

Az Amazon felvásárlással mentheti meg Amerika legnagyobb mozihálózatát, az AMC Theatre mozijait a csődtől

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat