Főoldal Sorozatok Nicolas Cage megerősítette, hogy tárgyalnak egy noir stílusú élőszereplős Pókember-sorozatról
Sorozatok

Nicolas Cage megerősítette, hogy tárgyalnak egy noir stílusú élőszereplős Pókember-sorozatról

Nicolas Cage játszhatja a Pókember-sorozat főszerepét.

205
Pókember

Azt már tudjuk egy ideje, hogy az Amazon tulajdonában lévő Prime Video egy élőszereplős sorozaton dolgozik, amelynek főszereplője Pókember lesz, de nem úgy, ahogy azt elsőre gondolnád. Ez egy noir stílusban (“fekete film”) készülő élőszereplős sorozat lesz, és most az is kiderült, hogy egy nagy sztár a kiszemelt a feladatra.

Nicolas Cage, aki a karakter hangját adta a 2018-as Pókember: Irány a pókverzum című animációs rajzfilmben, a Collidernek adott interjújában elárulta, hogy “beszélgetnek” a projektről, hogy újra eljátssza a szerepet az élőszereplős sorozatban.

Nos, azt mondhatom, hogy beszélgettünk. Nem titok, hogy szeretem a karaktert. Úgy gondolom, hogy a karakter egyfajta összemosást jelent számomra. Kombinálhatom a kedvenc színészeim alakításait, mint Robinson-ét, Cagney-ét, Bogartét egy olyan karakterrel, akit Stan Lee remekművének tartanak. Ez még csak beszélgetés.

Nicolas Cage

Cage kijelentései közelebb visznek ahhoz, hogy mit várhatunk a 2023 februárjában bejelentett sorozatról. Decemberben jelentették be, hogy a Netflix saját készítésű A Megtorló című sorozatból ismert Steve Lightfoot lesz a showrunnerje annak a sorozatnak, amelyet Chris Miller és Phil Lord fejleszt. Ők állnak a Sony Pictures animációs rajzfilmje mögött is.

A Marvel Noir univerzumában Pókember egy variánsát ismerhetjük meg a nagy gazdasági világválás idején, miközben felveszi a harcot New York bűnözői alvilágával. A hírek szerint a sorozat a Noir saját, 1930-as évekbeli univerzumában fog játszódni, és nem Peter Parker lesz a főszereplője.

Pókember
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Sorozatkritikák

Fallout kritika

Laikusok számára is teljesen élvezhető lett a legújabb játékadaptáció.