Nicolas Cage

Nicolas Cage kijelentette, hogy esze ágában sincs visszavonulni a színészkedéstől

Kész a haláláig színészkedni, amit mai napig imád Nicolas Cage.

Hollywood egyik legendás színésze Nicolas Cage. Rengeteg filmben kapott szerepet az elmúlt évtizedekben, de főként azzal szerzett magának hírnevet Cage, hogy nem riadt vissza semmilyen szereptől, bármilyen típusú karaktert eljátszott a filmvásznon. Az elmúlt időben azonban felröppent, hogy visszavonulhat a színészkedéstől, azonban Cage nem szeretné abbahagyni a munkáját.

Az Entertainment Weeklynek adott interjú során Cage-et arról kérdezték, mennyi valóságalapja van a visszavonulásról megjelent híreknek. A rajongók legnagyobb örömére Cage kijelentette, hogy nem tervezi feladni munkáját, amit imád.

Nem, nem, nem. Nem, nem. Ez nem történhet meg. Az, amit a moziban csinálok, olyan mint egy őrangyal számomra, és szükségem van rá. Egészségesebb vagyok, amikor dolgozom, szükségem van egy pozitív helyre, ahol kifejezhetem az élettapasztalatom, és a filmezés ezt megadja nekem. Szóval soha nem fogok visszavonulni. Hol tartunk most, 117 filmnél? Az a vicc, akik azt mondják, hogy ’Túl sokat dolgozol’, azokkal szemben azzal érvelek, hogy ’Szeretek dolgozni, ez egészséges, boldog vagyok, amikor munkám van, és mellesleg, olyan srácok, mint Cagney és Bogart több száz filmet forgattak.’Nicolas Cage

Ahogy szépen-lassan gyarapodik a filmográfia az évek során, Cage is egyre elégedettebb munkájával a kamerákban, miközben szép számmal kap kritikát az elmúlt években nyújtott alakításai után. De ez legkevésbé sem hatja meg a színészt, töretlen, és nem készül visszavonulni. Legújabb filmje, a Prisoners of the Ghostland most jött ki.

Total
12
Shares
Previous Article
Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja

Sung Kang egészen meglepő dolgot árult el karakteréről az Obi-Wan Kenobi című sorozatból

Next Article
Dűne

Egy erős kezdést vett a Dűne a nemzetközi jegypiacon, akár a 40M dolláros nyitóhétvége is összejöhet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!