Főoldal Előzetesek Nicolas Cage egy átkozottul ijesztő Drakulát alakít a Renfield véresen vicces első előzetesében
Előzetesek

Nicolas Cage egy átkozottul ijesztő Drakulát alakít a Renfield véresen vicces első előzetesében

Nicolas Cage zseniális Drakula lesz a Renfield első előzetese alapján.

475

A Universal Pictures bemutatta az első trailert Chris McKay Renfield című horrorkomédiájához, amelyben Nicholas Hoult a címszereplő asszisztensét, Nicolas Cage pedig magát a sötétség urát, Drakulát alakítja. Bár egyértelműen a horrorkomédia kategóriába tartozik, nemrég megtudtuk, hogy a film R-besorolást kapott, és a teaser sem fogja vissza magát a vérengzéssel.

A gonosz nem él örökké, ha nincs egy kis segítsége. Drakula hűséges szolgájának modern rémmeséjében Nicholas Hoult (Mad Max: A harag útja, X-Men sorozat) alakítja Renfieldet, a történelem legnárcisztikusabb főnökének, Drakulának (az Oscar-díjas Nicolas Cage) meggyötört segédjét. Renfield arra kényszerül, hogy ő szerezze be gazdája zsákmányát és teljesítenie kell minden parancsát, legyenek azok bármilyen elfajzottak is. Ám most, több évszázadnyi szolgaság után Renfield készen áll arra, hogy megnézze, van-e élet a sötétség hercegén túl is. Bárcsak megtalálná a módját, hogyan vessen véget ennek a kölcsönös függésnek.

https://youtu.be/H2cL7q0EmUo

A karakter a mese legtöbb feldolgozásában feltűnt és olyanok alakították, mint Dwight Frye az 1931-es Drakulában és Tom Waits Francis Ford Coppola 1992-es változatában.

Bram Stoker klasszikus regényében R. M. Renfield Dr. Seward egyik rabjaként mutatkozott be, mielőtt a háttértörténetéből kiderült volna, hogy valójában Drakula ügyvédje és Jonathan Harker elődje. A gonosz gróf őrületbe kergette Renfieldet, aki készségesen a tanítványa lett, mert azt hitte, hogy egy napon megkapja az örök élet ajándékát.

A filmet Chris McKay (A holnap háborúja, LEGO Batman: A film) rendezte Ryan Ridley (Ghosted: Parás páros sorozat, Rick és Morty sorozat) forgatókönyvéből, a The Walking Dead és a Legyőzhetetlen alkotójának, Robert Kirkman eredeti ötlete alapján. A további szereplők Awkwafina, Ben Schwartz és Adrian Martinez. A producerek Robert Kirkman és David Alpert, co-presidents Bryan és Sean Furst és Chris McKay. A vezető producer Samantha Nisenboim.

A Renfield országos bemutatója 2023. április 13.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...