x
Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

Netflix – az 50 legjobb film

Az a filmrajongó, aki esetleg a mozi helyett kivételesen otthon maradna, de nem rendelkezik óriási filmgyűjteménnyel, és mégis szeretne a legalitás határain belül maradni, annak manapság szinte csak egyetlen választása

Netflix – az 50 legjobb film
  • Publishedmájus 31, 2016

Annak a filmrajongónak, aki esetleg a mozi helyett kivételesen otthon maradna, de nem rendelkezik óriási filmgyűjteménnyel, és mégis szeretne a legalitás határain belül maradni, manapság szinte csak egyetlen választása marad: Netflix.

Na nem mintha ez bármilyen korlátot is jelentene. Mióta Magyarországra is behozták az online streaming szolgáltatást, a Netflix a videotékák széles választékát hozza el a TV-képernyőkre. Persze nem elég előfizetni, tudnunk kell, hogy mit érdemes választani. Éppen ezért aki Netflix-estét tervez (Netflix & Chill?), annak ajánlom figyelmébe a Gamesradar és a Total Film listáját, melyen felsorolják az 50 legjobb filmet, amit jelenleg a Netflix-en megtalálhatunk. A listából garantáltan talál mindenki magának valót. De van már ilyen magyar, hazai top 100-as legjobb Netflix filmes lista is.

ÍME A LISTA!

 

Written By
Orosz Ferenc

Filmes újságíró, hazai és külföldi kiadványoknál egyaránt. Általában kritikákat közlök, valamint filmfesztiválokról tudósítok. Emellett filmesként is tevékenykedem, többnyire írói/rendezői pozícióban.