Főoldal Játékok Nemsokára megjelenik a mindenki által játszható Resident Evil Village demo is
Játékok

Nemsokára megjelenik a mindenki által játszható Resident Evil Village demo is

Nem is kell már olyan sokat várnunk arra, hogy megtapasztalhassuk a Resident Evil élményt megjelenés előtt.

192

Nagyon jó érzéseink vannak a Resident Evil széria legújabb, májusban érkező része miatt. Ígéretesen néznek ki a közzé adott sajtóanyagok is és rendkívül élvezetes volt a PS5-re megjelent Maiden nevezetű demo is. Ezzel a nagyközönségnek csak egy baja volt, nem tudták elérni más platformra. A Cacpom által elmondottak alapján azonban még a májusi megjelenés előtt kapunk egy mindenki által játszható demot is, most erről tudunk egy picit többet elmondani.

Pontos megjelenési dátumot még nem árult el a kiadó, azonban szinte biztosra vesszük, hogy az elkövetkező napokban már élesíteni is fogják, ugyanis május 7-én már a teljes játékkal tudunk szórakozni. Egy pár a PlayStation Store-ban talált adat azonban egy picit közelebb vihet minket ehhez az egészhez. Hogy igazán precízek legyünk, pontosabban még csak az SKU-k kerültek feltöltésre, viszont ezek sajnos még nem mentek át élőbe.

Egyelőre Resident Evil Village Gameplay Demo néven hivatkoznak rá, ami nagyon sokat előrevetít a milyenségéből. Zseniális showcase volt a Maiden, de nem igazán tudtuk benne megtapasztalni a játékmenetet. Most úgy néz ki egészen más pályára lépünk és megtapasztalhatjuk személyesen is, milyen a gunplay benne. Az állítások alapján valahol 10GB körül lesz a mérete. A fájl tartalmaz képeket is, amellyel azt nézhetjük meg, hogyan fog festeni a főmenünkben. Beleraktak egy remote play funkciót is, erről is találunk további adatokat. Szintén belekerült a PS főmenüjében szóló zene is. Reméljük nemsokára végre kiadják ezt is, hiszen már alig tudunk várni május 7-ig.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Játékok

Végleges, Ultimate kiadást kap a Cyberpunk 2077

A lemezes formában is kapható kiadás az alapjáték mellett a Phantom Liberty...