a
FőoldalFilmekMutatjuk, hogy kaphattok ajándékba Bosszúállók mozijegyet

Mutatjuk, hogy kaphattok ajándékba Bosszúállók mozijegyet

A MoziShop legújabb játékával akár Bosszúállók: Végtelen háború páros mozijegyet is nyerhetsz, de aki 10.000 Ft felett vásárol a webshopban, az garantáltan kap egy mozijegyet.

Azok között, akik összeghatártól függetlenül vásárolnak a MoziShop webáruházban legkésőbb 2018. április 24-ig, részt vesznek a MoziShop nyereményjátékán. A játék során 3 db páros mozijegyet sorsolnak ki, amit akár a Bosszúállók: Végtelen háború premierjén is felhasználhatnak a nyertesek. Ráadásként a szerencsés döntheti el, hogy melyik magyarországi moziban szeretné felhasználni a páros mozijegyeket.

Garantáltan szeretnél egy mozijegyet a MoziShop rendelésed mellé? Akkor nincs más dolgod, mint minimum 10.000 Ft értékben vásárolni a MoziShop webáruházban, és máris Tiéd a KULTIK mozihálózat kijelölt filmszínházaiban felhasználható belépő.

A MoziShop kínálatában már most megtalálható a Bosszúállók: Végtelen háború 300 és 500 db, a Bosszúállók 1000 db-os puzzle, az Avengers: Infinity War ágynemű és a legújabb Marvel-filmhez megjelent Hasbro akciófigurák, pólók, ajándéktárgyak. A Bosszúállók: Végtelen háború mozis poharakat és topperek, a dombornyomott popcorn vödrök és a Vasember popcorn tartó előrendelése 2018. április 19-én indul.

Ezzel azonban még mindig nincs vége! Az Ooops! jóvoltából most minden vásárló Star Wars vagy Frozen ajándékot kap! A MoziShop webáruházban leadott rendeléseket Budapesten 4 találkozási ponton szállítási díj nélkül is át lehet venni.

A 3 db páros belépő sorsolását a MoziShop Facebook oldalán követheted nyomon 2018. április 25-én délután 5 órától. A sorsoláson a MoziShop webáruházban 2018. április 5. és 2018. április 24. 23:59-ig leadott, utánvétel esetén 2018. április 24-ig átvett rendelések vesznek részt.

A 10.000 Ft feletti vásárlóknak járó KULTIK mozibelépőket a KULTIK Csepel, az Elit Sopron, az Apolló Salgótarján, az Őze Lajos Szentes, az Uránia Pécs, az Ajka és a Mozaik Hódmezővásárhely mozikban lehet felhasználni legkésőbb 2018. június 1-ig.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.