Wide Screen
Image default
Gamer

Milyen játékokat tartogat az Ubisoft?

Nem állnak le a franciák, a jövő év elejéig még 3 további ismeretlen AAA-s játékot terveznek kiadni.

Tegnap már boncolgattuk az E3-on biztosan megjelenő játékok listáját. A franciáktól csupán egyetlen AAA címet láthattunk a felsoroltak között, a Ghost Recon Breakpoint személyében. Azonban most napvilágra került az Ubisoft pénzügyi jelentése. Ebben kitárgyalják a tavalyi év történéseit, főleg a Rainbow Six Siege sikerességét, továbbá a soha nem látott alapjátékon felüli tartalom értékesítését az Assassin’s Creed Odyssey-ben.

Viszont nem ezek a legfontosabb dolgok amiket megtudhatunk belőle. A 2020. március 31-ig tartó  időszakra a Ghost Recon Breakpoint mellett még további 3 AAA játékot terveznek kiadni. Valószínűleg ezeket is az E3-on, vagy annak a környékén jelenthetik be. Ennek következtében, Karácsonykor, esetleg a következő év első három hónapjában fognak érkezni. Ti milyen játékokra számítotok? Örülnétek egy új Splinter Cell-nek?

Még több a témában...

Megérkezett a Far Cry 5 első trailere

Kévés Bence Mihály

[Gamescom 2019] Jövőre csúszik a The Settlers rebootja

Héja Szabolcs

[E3 2019] Londonba kalauzol a Watch Dogs Legion

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább