Milyen játékok érkeznek idén az Xbox konzolunkra?

Az Xbox Wire egy egészen hosszú listát közölt, azonban gyanítjuk ez még nem minden.

Az Xbox Wire egy egészen hosszú cikkben szedte össze, hogy mely játékok fognak szinte biztosan érkezni a redmondiak ökoszisztémájába idén. Hivatalos információnak számít, így nem láthatunk benne sem új dolgot, sem olyan AAA alkotást, amiről eddig nem beszéltek. Tele van viszont így is érdekességgel és ezek mind exkluzívak a Microsoft gépeire.

Nyilván a legnagyobb dobás a 343 Industries Halo játéka lesz, hiszen az már az idei konzolok megjelenésekor is system seller lett volna. Nem minden sült el azonban úgy, ahogy a Microsoft várta és el kellett halasztani az alkotás megjelenését. Idén ősszel minden bizonnyal már a kezünkbe foghatjuk majd ezt is. Nagyon nagy érdeklődést vált ki belőlünk a Warhammer 40K: Darktide is. A széria már eddig is bizonyított és érdekesnek néz ki ez a felvonás is.

Másik általunk nagyon várt alkotások a listáról a Pyschonauts 2 és a Scorn. Valószínűleg az előbbi lesz inkább a system seller, a második inkább rétegjátéknak néz majd ki az enyhén Prometheus-os beütésével. Valószínűleg azonban nem csak eme 30-as lista játékai fognak érkezni Xbox-ra.

A DICE egyik fejlesztője rántotta le a leplet arról, hogy készül még az évre egy pár AAA alkotás, amiről még csak nem is tudtunk. Valós lehet az állítása, hiszen senki sem gondolhatja, hogy a Microsoft a Halo Infinite-ot szánta erre az évre egyetlen nagyobb húzócímnek. Ez a játék alapvetően tavaly jött volna ki, ahogy a The Medium is. Szerencsére valószínűleg elég tömött év elé nézünk, rengeteg eddig be nem jelentett alkotással.

Total
1
Shares
Previous Article

KRITIKA: Tiger

Next Article
Godzilla vs. Kong

Az HBO Max promóciós videója a Godzilla vs. Kong, a Space Jam 2. és a The Suicide Squad új képsoraival erősít

Related Posts