Wide Screen
Image default
Filmek

Mikor is játszódnak majd az Aquaman eseményei? Itt a válasz.

Azt már tudjuk, hogy a karakter fiatal korát is bemutatják a filmben. De ez vajon azt is jelenti, hogy az Igazság Ligája előtt játszódik a film? Charles Roven producer leült a Cinema Blendel és elárulta, hogy hol is helyezkedik el az idővonalon.

Azt már tudjuk, hogy a karakter fiatal korát is bemutatják a filmben. De ez vajon azt is jelenti, hogy az Igazság Ligája előtt játszódik a film? Charles Roven producer leült a Cinema Blendel és elárulta, hogy hol is helyezkedik el az idővonalon.

Az Aquaman utalni fog az Igazság Ligájára. Lesz néhány utalás valamire, ami megelőzte az önálló film eseményeit, de már magában a filmben benne lesznek. Úgy gondolom ez a szándék. James [Wan] tudja, hogy merre haladjon (Aquaman) és a film egy olyan világban játszódik ahol megtörtént már az Igazság Ligája, az Acélember és a Wonder Woman pedig természetesen az Acélember előtt játszódik – kivéve egy pár jelenetet. Nem tudsz olyan filmet csinálni ami a Batman Superman ellen és az Igazság Ligája között játszódna. De olyan filmet tudunk csinálni ami az Igazság Ligája előtt illetve után helyezkedik el.

Az önálló Aquaman film jelenleg Ausztráliában forog és jövőre, 2018. december 21-én kerül a mozikba. Főbb szerepekben: Jason Momoa (Aquaman), Amber Heard (Mera), Patrick Wilson (Orm), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), Nicole Kidman (Atlanna királynő)

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: A DC képregényekben Darkseidnek van egy másik neve is

Kiss Zita

Bemutatták az első kedvcsinálót Az Igazság Ligája rendezői változatából, benne Darkseiddel!

Kévés Bence Mihály

A hírek szerint jövő hónapban rendeznek egy Justice Con nevű eseményt, amin Zack Snyder is jelen lesz

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat