Wide Screen
Image default
Filmek

Mikor is játszódnak majd az Aquaman eseményei? Itt a válasz.

Azt már tudjuk, hogy a karakter fiatal korát is bemutatják a filmben. De ez vajon azt is jelenti, hogy az Igazság Ligája előtt játszódik a film? Charles Roven producer leült a Cinema Blendel és elárulta, hogy hol is helyezkedik el az idővonalon.

Az Aquaman utalni fog az Igazság Ligájára. Lesz néhány utalás valamire, ami megelőzte az önálló film eseményeit, de már magában a filmben benne lesznek. Úgy gondolom ez a szándék. James [Wan] tudja, hogy merre haladjon (Aquaman) és a film egy olyan világban játszódik ahol megtörtént már az Igazság Ligája, az Acélember és a Wonder Woman pedig természetesen az Acélember előtt játszódik – kivéve egy pár jelenetet. Nem tudsz olyan filmet csinálni ami a Batman Superman ellen és az Igazság Ligája között játszódna. De olyan filmet tudunk csinálni ami az Igazság Ligája előtt illetve után helyezkedik el.

Az önálló Aquaman film jelenleg Ausztráliában forog és jövőre, 2018. december 21-én kerül a mozikba. Főbb szerepekben: Jason Momoa (Aquaman), Amber Heard (Mera), Patrick Wilson (Orm), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), Nicole Kidman (Atlanna királynő)

Még több a témában...

[SDCC 2018] Megérkezett az Aquaman első trailere!

Kévés Bence Mihály

Bejelentették, hogy mikor mutatják be az Aquaman második részét

Zack Snyder családi tragédia miatt nem fejezi be Az Igazság Ligáját, helyére Joss Whedon lép

Orosz Ferenc

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább