Wide Screen
Image default
Játékok

Mely játékok lesznek ott az E3-on?

Reméljük idén is rengeteg meglepetést fog tartogatni számunkra az E3, ami már nem egészen egy hónap és megrendezésre kerül Los Angelesben. 

Reméljük idén is rengeteg meglepetést fog tartogatni számunkra az E3, ami már nem egészen egy hónap és megrendezésre kerül Los Angelesben.

Star Wars Jedi : Fallen Order

Igen, az EA legújabb üdvöskéje is tiszteletét teszi. A Respawn nagyon sokak által várt játéka kiváló sztorit és zseniális egyjátékos élményt ígér. A trailer egészen lehengerlő volt, azonban most majd talán láthatunk valódi játékmenetet is az ifjú jedi növendék kalandjából.

Borderlands 3

A Gearbox eléggé biztosra ment, amikor is az új Borderlands-et promózta. Tudjuk már, hogy szeptember 13-án fog megjelenni és PC-n fél évig Epic exkluzív lesz. Továbbá a fő szál olyan 30 órát fog igénybe venni és a bázisunk egy űrhajó lesz. Claptrap nem hiányozhat ebből az alkotásból sem.

Cyberpunk 2077

A Witcher 3 sikere után nem ült a babérokon a CD Projekt RED, hanem egy teljesen új címbe kezdett. A töltőképernyők nélküli nyílt világú játék alapjául egy fiktív kaliforniai város szolgál, Night City. 2077-ben járunk, amikor a dekadencia, a szex keveredik az erőszakkal, a bűnözéssel és az amerikai álom elérhetetlen ígéretével.

Fifa 2020

A szokásos évi Fifa is leleplezésre kerül. A legnagyobb példányszámban eladott sportjáték valószínűleg idén is csak annyit újít magán, amennyit feltétlenül szükséges. Konkurencia nélküli (ugyanis a Fifa 19-től már a PES szinte utolsó szalmaszála a BL és az EL is az EA-hez került) alkotás, meglátjuk mit hoz ki erre az esztendőre magából.

Doom Eternal

A Bethesda sem maradhat ki az idei expóról. A GDC-n már láthattuk a DOOM Eternal-t a Google Stadia paneljén, azonban még megjelenési dátum nélküli és hagyományos konzolon nem mutatkozott még be. Talán majd most.

Halo Infinite

Hatalmas showra készül a Microsoft, azonban ezt nem csak az esetleges pletykákból felmerülő konzolbejelentések miatt mondhatjuk. Van már amit biztosan bemutatnak, mégpedig a 343 Industries által (állítólag) rekord pénzből fejlesztett Halo Infinite. Visszatér bizony Master Chief az Xboxokra és minden eddiginél izgatottabbak vagyunk miatta.

Ghost Recon: Breakpoint

Visszatér a Ghost Recon széria is, minden eddiginél nagyobb köntösben. Egy fiktív trópusi szigeten fogunk kalandozni a Ghostokkal, egy még nem tapasztalt ellenséggel szemben. Ők pedig a Wolves. Ugyan olyan jól kiképzettek, akár csak a mi katonáink. Ez lesz a legnehezebb feladat az elit ügynökök eddigi életében.

Mint láthatjuk, idén is elég erős lesz a kínálat. Sokkal több játék lesz ott már biztosan az expó-n, azonban mi az általunk vélt legérdekesebbeket válogattuk most csak ki. Egy hónap múlva azonban már sokkal okosabbak lehetünk majd.

Még több a témában...

Kiszivárgott az átdolgozott Xbox Store, a Project Mercury

Szarka Roland

Bejelentették a Project Cars 3-at

Fonyódi Dávid

Lehet, hogy Thrawn admirális is szerepelni fog az egyik Disney+ élőszereplős Star Wars-sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat