Megvan, hogy ki játszhatja a Wonder Woman 2. főgonoszát

Kristen Wiig tárgyalásokat folytat a Wonder Woman 2. főgonosza szerepéről. Ő lehet Cheetah, a Csodanő legfőbb ellenfele.

Kristen Wiig tárgyalásokat folytat a Wonder Woman 2. főgonosza szerepéről. Ő lehet Cheetah, a Csodanő legfőbb ellenfele.

A Deadline megtudta, hogy a korábbi Saturday Night Live című sorozat színésznője, Kristen Wiig tárgyalásokba kezdett a Wonder Woman 2. gonosza szerepéért. A lap egy tavalyi pletykát is megerősítette, miszerint a film a ’80-as években játszódik majd a Hidegháború idején.

Korábban a hét elején még úgy hírlett, hogy az Oscar-díjas Emma Stone kapja a szerepet, de mint később kiderült, ő azt visszautasította. A Warner/DC ugyan nem erősítette meg, hogy ki lesz a titokzatos gonosz, de többen is úgy gondolják, hogy Gepárdot látjuk a Wonder Woman második részében.

Időközben a Variety is kiadott egy cikket, melyben arról írnak, hogy Emma Stone volt a Warner Bros. stúdió első számú jelöltje, de mivel ő nemet mondott, ezért Patty Jenkins rendező személyesen kereste meg Kristen Wiig-et a szereppel.

A Wonder Woman 2. bemutatója 2019. november 1-sején lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Egy új nemzetközi poszter és trailer a Solo: Egy Star Wars történethez

Next Article
Thanos Végtelen Kő

Mind közül a Lélekkő a legveszélyesebb Végtelen Kő?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!