Yara Shahidi

Megvan, hogy ki játszhatja Csingilinget a legújabb Pán Péter élőszereplős Disney feldolgozásban

Yara Shahidi kapta a szerepet.

A Disney továbbra sem tesz le a különböző remake-ek készítéséről, az már korábban kiderült, hogy hamarosan egy újabb Pán Péter-film is készül, melyhez már az egyik főszereplőt, nevezetesen a Csinglinget alakító színésznőt is megtalálták, Yara Shahidi személyében. Ez lesz az első alkalom, amikor a karaktert egy színesbőrű színésznő személyesítheti meg (ez így volt korábban például Ariel esetében is).

A filmmel kapcsolatban egyébként már korábban is érkeztek nagyon izgalmas hírek. A legendás gonosztevőt, Hook kapitányt Jude Law fogja játszani, a legfontosabb szerepekben pedig Ever Anderson és Alexander Molony lesznek láthatóak. Azt is megerősítették a források, hogy a Disney mindenképpen moziba tervezi küldeni a filmet, és csak ezt követően kerülhet majd fel az alkotás a Disney+-ra.

A 20 éves Shahidi első szerepét még gyerekként, 2007-ben kapta, akkor a Törtetők című sorozatban volt egy kisebb epizódszerepe. Ezt követően szerepelt a Döglött aktákban, a Nincs határban, a Hazudj, ha tudszban, a Botrányban, valamint a Nap is csillagban.

J.M. Barrie regényét egyébként 1953-ban már adaptálta a Disney, az az animációs film pedig hatalmas sikert aratott, ez az irodalmi mű talán legismertebb adaptációja. Később egyébként több előszereplős adaptáció is készült, ezek fogadtatása azonban már vegyes volt.

A projekt még korai fázisban tart, így a premierdátum egyelőre nem ismert.

Total
2
Shares
Previous Article

Egy utolsó meglepetés a Crash Bandicoot 4 megjelenés előtt

Next Article
Moon Knight

Moon Knight Disney+ sorozat főszerepére Keanu Reeves-t szemelte ki a Marvel Studios

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!