x
Close


Közelgő események

Filmek

Megvan a Bad Boys 3 címe, és 2018-ban érkezik a mozikba

A Sony Pictures végre bejelentette, hogy mikor érkezik a Bad Boys harmadik része.

Megvan a Bad Boys 3 címe, és 2018-ban érkezik a mozikba
  • Publishedaugusztus 12, 2016

A Sony Pictures végre bejelentette, hogy mikor érkezik a Bad Boys harmadik része.

A sok hónapon át zajló hallgatást követve végre kész tényekkel állt elő a Sony Pictures, és bejelentették a Bad Boy 3 film 2018-as premierét. A film rendezésével Joe Carnahan-t bízták meg, ő fogja írni és rendezni a folytatást, amiben Will Smith és Martin Lawrence is visszatér. Magáról a történetről vajmi keveset tudunk. Áprilisban Jerry Bruckheimer producer már elmondta, hogy van még idejük, de már a kezdő szkript megvan. Azt viszont már elárulták, hogy a film hivatalos címe: Bad Boys for Life lesz, és 2018 elején fog érkezni.

Az Exhibitor Relations Twitteren számolt be arról, hogy a film címét hivatalosan is Bad Boys for Life-ra változtatták, és 6 hónappal eltolták az eredeti premiert. Először úgy volt, hogy 2017. június 2-án érkezik, de a stúdió 2018. január 12.-re rakta át a projektet. Mit ne mondjunk, merész időzítést választottak, mert ez időben fogja bemutatni Az útvesztő zárórészét a 20th Century Fox, és a Paramount Pictures-féle Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes-t is ekkor viszik műsorlistára. A Bad Boys franchise első részét 1995-ben mutatták be, ami 141 millió dollárt termelt nemzetközi vizeken, majd jött a 2003-as folytatás, ami kis híján megduplázta az első rész bevételét, s 273 millió dollárt hozott. Most a harmadik részen a sor, hogy megdöntse a rekordot. A film halasztása azt is jelenti, hogy legkorábban 2016 végén, de valószínűbb, hogy csak 2017 elején kezdik el forgatni a Bad Boys for Life-ot.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.