Wide Screen
Image default
Filmek

Megmutatták nekünk a Bosszúállók 4. első logóját

A stáb egyik kabátján tűnt fel a jövő évre kitűzött Bosszúállók 4. első logója. De mit árul el az első logó?

Alig több mint egy hónapja, hogy bemutatták a Bosszúállók: Végtelen háborút a mozikban, és bevétele már most majdnem meghaladta a 2 milliárd dollárt, de a figyelem már a folytatásra összpontosul, amit még mindig csak Bosszúállók 4.-nek hívunk. A Marvel Studios nem kapkodja el a dolgokat, és a hype érdekében még a San Diego-i Comic-Cont is kihagyják, csakhogy minél nagyobb legyen az érdeklődés a folytatásért.

Időközben azonban a stáb egyik kabátját sikerült lefotózni, amit rögtön fel is töltöttek a közösségi médiába, rajta a film első hivatalos logója látható. Mint a képen is látható, a logót a Végtelen háborúéval ellentétben nem aranyban, hanem lila színben ábrázolták, de a téma, a kialakítás mind-mind az előző részt másolja. Ez utalás lehet arra is, hogy lényegében Thanos az utolsó percekben megnyerte a csatát, s a logó valamilyen formában az Őrült Titán előtt tiszteleg. A hírek szerint a Marvel az ősz folyamán fogja leleplezni a film hivatalos címét, és november magasságában érkezik az első trailer a 2019. május 3-ára kitűzött filmhez.

Még több a témában...

Elkészült első Podcast videónk

Czanik Gergely

Ryan Coogler irányítása alatt érkezik a Fekete Párduc 2

Kévés Bence Mihály

A Pókember gonosztevői a legrosszabbtól a legjobbig a mozivásznon

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább