Megkaptunk az első képet a Thor: Ragnarok helyszínéről

A képen az az épület látható, amit csak a filmforgatás kedvéért épített a Roadshow Studios.

A képen az az épület látható, amit csak a filmforgatás kedvéért épített a Roadshow Studios.

Nemsokára kezdődik a Thor 3 forgatása Ausztráliában, így érkeznek a képek a színfalak mögül, az építményekről, és talán majd a színészekről is. A hónap elején erősítette meg a Marvel, hogy a filmet július 4.-vel kezdik rögzíteni az Ausztráliában található Roadshow Studiosnál. A Marvel Studios már ki is tűzte a film premierét, 2017 november 4.-én fogják bemutatni a mozikban a Thor 3-at.

Eddig csak a castingról, illetve a történetről lehetett elkapni hírfoszlányokat, de tegnap végre képet is kaptunk a helyszínről, hogy milyen csodás épülettel találkozhatunk a vásznon. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mit ábrázol a képen látható hatalmas építmény, de kétség sem fér hozzá, hogy egy asgardi épületet rejt a titokzatos kastély.

A Gold Coast Bulletin erősítette meg, hogy ezen kívül még számos más épületet húzott fel a forgatás idejére az oxenfordi székhellyel rendelkező Roadshow Studios. Ez az első ékes bizonyíték, hogy a film körül begyorsultak a munkálatok, és a hamarosan kezdődő forgatás alatt reméljük újabb hírekkel tudunk szolgálni. Esetleg a pilotot is megtudjuk, vagy más új színészek feltűnését kapják lencsevégre.

Total
0
Shares
Previous Article

2017 elején kezdik felvenni a Deadpool 2-őt

Next Article

Így fest Miles Morales a Pókember: Hazatérés-moziban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!