x
Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

Meghalt Anton Yelchin

Anton Yelchin, akit leginkább a Star Trek rebootjaiból ismerhetünk, június 19-én hajnalban, 27 évesen elhunyt.

Meghalt Anton Yelchin
  • Publishedjúnius 21, 2016

Anton Yelchin, akit leginkább a Star Trek rebootjaiból ismerhetünk, június 19.-én hajnalban, 27 évesen elhunyt.

Yelchin a Star Trek mellett még olyan filmekben tűnt fel, mint a Terminátor: Megváltás, Charlie Bartlett, Frászkarika, Like Crazy, vagy legutóbb a Green Room.

A Like Crazy rendezője, Drake Doreamus így nyilatkozott:

 

Nem volt még egy olyan ember, mint Anton. Egy igazi öreg lélek, aki mérhetetlenül őszinte, mindamellett hihetetlenül vicces figura volt. Ő tanította meg, hogy csak az számít, hogy művészként szerények és szorgalmasak legyünk. A nevetése a legjobb hang volt a világon, annyira ragályos és megnyugtató. Mindig volt valami a tarsolyában, amivel meg tudott nevettetni, legfőképp akkor, ha aggódtál, vagy túlzottan komolykodtál. Anton megváltoztatta az életem, több szinten is, és soha nem felejtem el őt. Mindenki a Like Crazy családból a szeretetét küldi Anton családja felé ezen a sokkoló napon. Laphroaig már a poharamban van, barátom. Szeretlek, Anton.

 

Forrás: Empire

 

Written By
Orosz Ferenc

Filmes újságíró, hazai és külföldi kiadványoknál egyaránt. Általában kritikákat közlök, valamint filmfesztiválokról tudósítok. Emellett filmesként is tevékenykedem, többnyire írói/rendezői pozícióban.