Főoldal Sorozatok Meggyőződéssel állítják a rajongók, kiszúrták a Vörös Hulkot az Amazon: Ügyvéd legújabb tévéreklámjában
Sorozatok

Meggyőződéssel állítják a rajongók, kiszúrták a Vörös Hulkot az Amazon: Ügyvéd legújabb tévéreklámjában

A Vörös Hulk végre bemutatkozik az évadzáró epizódban?

377
Amazon: Ügyvéd
Forrás: Marvel Studios

Az Amazon: Ügyvéd évadzáró epizódját holnap fogják bemutatni, amihez már kaptunk több promóciós kisvideót. Néhány napja már megosztottunk egy olyan videót, amiben kaptunk egy kis felvezetőt, hogy az évtized visszavágójára kerülhet sor Hulk és Förtelem között a fináléban, de más érdekességet is tartogat a csütörtöki utolsó epizód.

A Marvel Studios nemrég megosztott egy rövid promót az Amazon: Ügyvéd holnapi évadzáró epizódjából, ami az eddig látott jeleneteket tartalmazza, de a végén láthatjuk, ahogy Hulk és Förtelem összecsapnak. De még ennél is érdekesebb képkockát szúrtak ki néhányan. Sok rajongó meg vannak győződve arról, hogy néhány másodpercre feltűnik a képernyő jobb oldalán a Vörös Hulk, akiről már sokat pletykáltak az utóbbi időben.

Már a hét elején közzétett videó is nagy port kavart a rajongók között, hogy Blonsky mindvégig csak színlelt, megjátszotta, hogy megjavult, és a nagy visszavágóra készült? Vagy a Zöld Góliát miért tér vissza a Földre, amikor az első epizód stáblista utáni jelenetében a sakaari hajóval elhagyta a bolygót? Önmagukban már ezek is érdekessé teszik az utolsó epizódot, amihez most még a Vörös Hulk szerepe is hozzájön.

Arról a bizonyos jelenetről van szó Hulk és Förtelem között, de ha kikockázzuk a képet, akkor látunk egy harmadik személyt a jobb oldalon, mielőtt megvágják a videót. Bárki is legyen az, ugyanolyan nagynak tűnik, mint a két nagy melák, és egészen biztos vörös karjai vannak. Jó esély van rá, hogy ez Vörös Hulk – még ha nem is Ross tábornok. Elvégre tudjuk, hogy Intelligencia és HulkKing célba vette Jent a vérmintájáért, amit az aljas Josh-nak sikerült megszereznie a 7. részben.

A Kat Coiro és Anu Valia által rendezett Amazon: Ügyvéd Jennifer Walters, a 30-as éveiben járó egyedülálló ügyvédnő bonyolult életét követi nyomon, aki történetesen egy zöld, 180 centis, szupererős Hulk. A vezető író Jessica Gao volt; a sorozat kilenc epizódból áll, amelyben számos MCU (Marvel Cinematic Universe)-veteránt láthatunk – köztük van Mark Ruffalo mint Smart Hulk, Tim Roth mint Förtelem és Benedict Wong mint Wong.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.