Főoldal Filmek [MEGERŐSÍTVE] Holnap érkezik az új Venom trailer a CinemeCon-on!
Filmek

[MEGERŐSÍTVE] Holnap érkezik az új Venom trailer a CinemeCon-on!

Tom Hardy megerősítette, hogy holnap a CinemaCon Sony Pictures panelnél debütál a Venom-film új előzetese. De látni fogjuk mi azt?

709

Tom Hardy megerősítette, hogy holnap a CinemaCon Sony Pictures panelnél debütál a Venom-film új előzetese. De látni fogjuk mi azt?

Az első Venom előzetesnek nem különösebben volt pozitív visszhangja. Sok rajongó arra számított, hogy a Sony Pictures megmutatja nekünk a film főszereplőjét, az idegen szimbiótát, Venomot, de ehhez képest be kellett érnünk Eddie Brockkal (Tom Hardy) és pár nyálas képkockával. És pont ez verte ki a biztosítékot a Pókember rajongók körében, ők ugyanis egy vad démon filmet várnak ősszel, nem szerelmi szálakra és drámára alapozó spin-offot a stúdiótól.

Inbound CinemaCon new trailer Venom ????????

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

Tom Hardy főszereplő Instagram-oldalán jelentette be, hogy a holnapi Las Vegas-i CinemaCon Sony panelnél egy új előzetest mutatnak be a filmhez, amit sajnos csak a jelenlévők láthatnak, így az internet népének pár napot várnia kell a trailerre. Ugyanakkor sokan túl korainak érzik egy következő Venom előzetes érkezését, ezért többen is úgy vélik, hogy a videómegosztó portálokra csak nyár derekén kerül fel a videó. Benne van a pakliban az is, hogy más lesz, mint amit Las Vegasban levetítenek holnap. A kérdés már csak az, hogy végre látjuk-e benne a szimbiótát?

A Venom bemutatója október 5-én lesz az Egyesült Államokban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események