Wide Screen
Image default
Filmek

Megérkeztek az első fotók Millie Bobby Brown és Henry Cavill közös filmjéből

A Netflix két népszerű sorozatának sztárja együtt szerepel majd az adaptációban.

Hamarosan érkezik Nancy Springer népszerű regényfolyamának filmes adaptációja, mely a zseniális detektív, Sherlock Holmes húgára koncentrál majd. A filmet eredetileg mozikban mutatták volna be, ám ahogy sok más alkotás esetében, itt is közbeszólt a koronavírus-járvány, így a stúdió végül úgy döntött, hogy streamingre, egészen pontosan a Netflixre küldi az alkotást. Ahogy korábban említettük, a film Enolát, Sherlock fiatal és ambiciózus húgát állítja majd a középpontba, aki tizenhatodik születésnapján értesül anyja eltűnéséről, és bár családtagjai féltik a veszélyektől, nekivág édesanyja felkutatásának. A karakán tinilányt Millie Bobby Brown, a Stranger Things és az újkor Godzilla-filmek sztárja fogja életre kelteni, Henry Cavill pedig Sherlock Holmes újabb verzióját szállítja majd nekünk. A Holmes család további tagjait is remek színészek, egészen pontosan Helena Bonham Carter (sok más mellett Harry Potter) és Sam Claflin (Éhezők viadala) keltik életre.

A forgatókönyvet a színházi körökben is ismert Jack Thorne jegyzi, a film rendezője pedig Harry Bradbeer lesz, akinek a neve leginkább a Megszállottak viadala című sorozat kapcsán lehet ismerős. A direktor így fogalmazott Enola karakterével kapcsolatban:

Ő is nagyon intelligens, de sokkal humorosabb és játékosabb, mint a bátyja. Megvan benne az az arrogancia, ami egyébként is jellemző a tinédzserekre, ezzel azonban csak a félelmeit, a szorongását próbálja leleplezni, felnőttnek akar tűnni. Valójában azonban szüksége van a támogatásra.

A film szeptemberben kerül fel a Netflix kínálatába.

Még több a témában...

Natalia Dyer szerint a leállásból még profitálhat is a Stranger Things

Vigh Martin

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

Előzmény-minisorozatot kap a Vaják a Netflixen

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat