Wide Screen
Image default
Játékok

Megérkeztek a WWE 2k20 borító sztárjai!

Két, széles körben ismert figura teszi majd tiszteletét a játék borítóján.

A 2K ma bejelentette, hogy a vezető WWE videojáték sorozat következő része, a WWE 2K20 borítójának sztárja a Raw női bajnoki címét jelenleg birtokló Becky Lynch, és a WWE Szupersztár Roman Reigns lesz. Lynch és Reigns lesz a WWE 2K20 globális „Step Inside” marketingkampányának nagykövete, ami a WWE világába invitálja a játékosokat, hogy számos új és izgalmas kihívással nézzenek szembe a virtuális ringben.

“A karrierem az akadályok áttöréséről szól és arról, hogy olyan dolgot csináljak, amit még senki sem csinált előttem. Ez alól az sem kivétel, hogy a WWE 2K videojáték borítójának első női Szupersztárja lehetek.” mondta Becky Lynch. Megszólalt a témában a férfiak sztárja is, Roman Reigns így nyilatkozott „Játékosként hatalmas mérföldkő az életemben és a karrieremben egyaránt a WWE 2K20 borítóján lenni ’The Man’ Becky Lynch oldalán, olyan alakokat követve, mint Dwayne „The Rock” Johnson és John Cena”.

Közvetlen válaszként a rajongók visszajelzéseire, a WWE 2K20 számos a sorozat történetében először látható újdonsággal, áramvonalasabb játékmenettel és számos közkedvelt móddal érkezik. A történet vezérelt, feladat alapú 2K Showcase: The Women’s Evolution a Four Horsewomen – a Raw női bajnoka Becky Lynch, a SmackDown női bajnoka Bayley®, Charlotte Flair®, Sasha Banks® – karrierjét fogja bemutatni. Az irányítás is egyszerűsítve lesz, amivel az újoncok könnyebben elsajátíthatják az alapokat, de a tapasztaltabb játékosok így is élvezhetik a kihívásokat.

A WWE 2K20 2019. október 22-én fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Még több a témában...

Ezek várnak ránk a Final Fantasy XIV Online legújabb frissítésében

Héja Szabolcs

Vadász leszel vagy préda?

Héja Szabolcs

Újabb szivárgás a PS5-ről

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább