Főoldal Előzetesek Megérkezett Rian Johnson új filmjének, a Knives Out-nak az előzetese
Előzetesek

Megérkezett Rian Johnson új filmjének, a Knives Out-nak az előzetese

A Knives Out előzetese alapján kötelező darab lesz a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezőjének új filmje, melyben Chris Evans mellett Daniel Craig is főszerepet játszik.

212

A Knives Out előzetese alapján kötelező darab lesz a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezőjének új filmje, melyben Chris Evans mellett Daniel Craig is főszerepet játszik.

Rian Johnson tegnap Twitteren már bejelentette, hogy a Knives Out című film első trailere ma lesz elérhető, és mint az lenni szokott az egyedi forgatókönyvek alapján készült filmeknél, nagy figyelemmel követjük az olyan alkotásokat, amikor Hollywood nem egy klasszikushoz nyúl, hanem új történet alapján készít filmet. Így történet ez Rian Johnson új mozifilmje esetében is, aki a messzi-messzi galaxis után ismét egy krimire adta fejét.

Knives Out film stílusáról azt lehet tudni, hogy egy a klasszikus értelemben vett detektívfilm lesz, ami annyi plusszal egészül ki, hogy a jelenkorban játszódik, a főhősnek egy rejtélyes gyilkosságot kell felgöngyölítenie. A filmben természetesen Johnson egyedi stílusa is megtalálható lesz, úgy is mondhatnánk, hogy a Tégla és a Looper  – A jövő gyilkosa védjegyeit kapjuk vissza a történetben.

A szereplőgárda tekintetében is büszkélkedhet az alkotás, hiszen a filmben csupa A-listás színészek kaptak helyet, a Bosszúállók: Végjátékból ismerős Chris Evans, a James Bond franchise legújabb 007-es ügynökét alakító Daniel Craig, de Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Lakeith Stanfield, Ana de Arma, Don Johnson, Katherine Langford, valamint Christopher Plummer is szerepet kap Johnson új filmjében.

A Knives Out amerikai bemutatója november 27-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események