Megérkezett az Így neveld a sárkányodat 3. szinkronos előzetese

Nem sokkal az Így neveld a sárkányodat 3. nemzetközi előzetese után már szinkronos trailert is kapott az aranyos rajzfilm.

Nem sokkal az Így neveld a sárkányodat 3. nemzetközi előzetese után már szinkronos trailert is kapott az aranyos rajzfilm.

Múlt héten a DreamWork animációs rajzfilmekkel dolgozó stúdió tett egy ígéretet a rajongóknak, mégpedig azt, hogy az Így neveld a sárkányodat franchise harmadik része előzetest kap a héten. Nos, a stúdió nem váratta tovább a rajongókat, bemutatták az első előzetest a világsikerű rajzfilm harmadik részéhez, amit rögtön egy magyar nyelvű előzetes is követett.

Hablaty és Fogatlan közös kalandja véget ér a harmadik részben, melyben egy új nőstény sárkány is felbukkan, hogy még inkább megnehezítse főhőseink dolgát. A filmet ezúttal is az első két részt jegyző Dean DeBlois írta és rendezte, ugyanakkor Jay Baruchel, America Ferrera, Jonah Hill, Kristin Wiig, T.J. Miller, Gerard Butler, Cate Blanchett, Craig Ferguson, Kit Harington, Christopher Mintz-Plasse és Djimon Hounsou színészek most utoljára bújnak karaktereik bőrébe.

Az Így neveld a sárkányodat című rajzfilm befejező része 2019. február 28-án érkezik Magyarországra.

Total
0
Shares
Previous Article

Stan Leenek vajon melyik a kedvenc cameo jelenete?

Next Article

Kevin Feige a telefonhívásra vár, amikortól használhatják az X-Meneneket

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!