x
Előzetesek

Megérkezett az erotikával túlfűtött Ben Affleck és Ana de Armas főszereplésével forgatott Mélyvíz előzetese

Ezt nevezik tökéletes Valentan napi ajándéknak.

  • Publishedfebruár 17, 2022

Hétfőn ünnepelték a szerelmesek Valentin-napot, ennek alkalmából pedig a Hulu úgy döntött, hogy egy kicsit feldobja az ünnepet: vadonatúj plakátot és teaser előzetest adott ki a hamarosan megjelenő pszichológiai thrillerhez, a Mélyvíz című erotikus filmhez, amelyben Ben Affleck és Ana de Armas játszák a főszereplőket.

A Mélyvíz egy azonos címen megjelent Patricia Highsmith 1957-es könyv adaptációja. Vic és Melinda Van Allent történetét ismerhetjük meg belőle, akiket Affleck és de Armas alakít, és akik egy szerelem nélküli házasságban találják magukat. A pár el akarja kerülni a válás zűrös folyamatát, ezért egyezséget kötnek, amelynek értelmében Vic megengedi Melindának, hogy több viszonya is legyen, amíg a családjukat összetartják. Bár ez egyszerű alkunak tűnt, Vic féltékeny lesz, és újra versengeni kezd Melinda szerelméért, ami ahhoz vezet, hogy a pár veszélyes elmejátékokat játszik egymással, és a körülöttük lévők, akik belekeverednek ebbe, a legrosszabbal néznek szembe…

Az új teaser trailer mindössze egy perc és 18 másodperc hosszú, de elegendő arra, hogy átérezzük a feszültséget és a két szereplő között meghúzódó konfliktust, miközben egy olyan feszültséget teremt, amely megadja a film alaphangját is egyben, ami segítségünkre lesz megérteni a sztorit. A bizarr képsorok mellett egy kísérteties filmzene csendül fel a videóban, mialatt Melinda kérdéseket tesz fel Vicnek, hogy megbizonyosodjon az iránta érzett szerelméről, mielőtt kimondaná, hogy valami nincs rendben vele. Az előzetest Vic zárja rövidre válaszával: “Velem is van valami baj”.

A készülő film rendezője Adrian Lyne, aki olyan pszichológiai filmeket rendezett már, mint a Végzetes vonzerő és a Jákob lajtorjája, a forgatókönyvet pedig Sam Levinson – aki jelenleg ugyanilyen szerepkörben dolgozik a rendkívül népszerű HBO-sorozat, az Eufória című szérián – és Zach Helm (Mr. Magorium’s Wonder Emporium) közösen írják.

Affleck és de Armas mások mellett feltűnik még a filmben Tracy Letts, Lil Rel Howery, Dash Mihok, Finn Wittrock, Kristen Connolly, Jacob Elordi, Rachel Blanchard, Michael Braun, Jade Fernandez, Grace Jenkins, Brendan C. Miller, Devyn Tyler és Jeff Pope. A film producerei Arnon Milchan, Guymon Casady, Benjamin Forkner és Anthony Katagas.

A Mélyvíz március 18-án debütál kizárólag a Hulun.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.