Főoldal Előzetesek Megérkezett az Én vagyok Groot 2. évadának vadonatúj előzetese
Előzetesek

Megérkezett az Én vagyok Groot 2. évadának vadonatúj előzetese

Már nem kell tűkön ülve várni: érkezik az Én vagyok Groot második évada!

36

Kicsivel több, mint egy évvel az Én vagyok Groot 1. évadának debütálása után végre valahára megkapjuk a második szezont, melyben ismét Vin Dieselé a főszerep. Az már egyszer biztos, hogy a végtelenül aranyos és a közönség szívét folyamatosan megmelengető Groot megformálása az iparág egyik legkönnyebb pénzkeresési formája, így adódik a kérdés: Vin Diesel színészként vagy üzletemberként állja-e meg jobban a helyét?

Félretéve a kérdést a tavalyi szezonhoz hasonlóan idén is ugyanúgy 5 darab és a lehető legrövidebb epizódot kapunk, mely az apró Groot röpke, de mégis tartalmas kalandjait ecseteli. Az első évadban láthattuk a csöppség első lépéseit, a kedvenc hobbiját és fürdés közben is lencsevégre kapták őt. Az új előzetes alapján azonban Groot a második szezonban sem fog tétlenkedni. Fagyiskocsit hajszol, kávét készít és hóembert épít és még a Szemlélőt is láthatjuk egy pillanatra: így a Vin Dieselre megszólalásig hasonlító lény tartalmasan fog minket szórakoztatni.

Az Én vagyok Groot valószínűleg igen sok nézőt fog becsalogatni a 2-3 perces játékidő és A galaxis őrzői: 3. részének hihetetlen sikerén felkapaszkodva. A szedett-vedett csapat utolsó kalandja során Groot egy komolyabb fejlődésen ment keresztül, szokásához híven védte a “családját”, és bár túl sok játékideje nem maradt Drax, Mordály és Peter mellett, azért választékosabb beszédmódra kapcsolt, “Szeretlek titeket, srácok!” mondattal kiegészítve az amúgy is érzelmes pillanatot.

Groot vadiúj kalandjai szeptember 6-án debütálnak a Disney+ szolgáltatásában és addig is itt az Én vagyok Groot hivatalos előzetese:

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...

Aquaman és az elveszett királyság
BREAKINGElőzetesek

Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében

Végre bemutatták az Aquaman és az elveszett királyság előzetesét, amitől leesett az...