Főoldal Előzetesek Megérkezett az Én vagyok Groot 2. évadának vadonatúj előzetese
Előzetesek

Megérkezett az Én vagyok Groot 2. évadának vadonatúj előzetese

Már nem kell tűkön ülve várni: érkezik az Én vagyok Groot második évada!

241

Kicsivel több, mint egy évvel az Én vagyok Groot 1. évadának debütálása után végre valahára megkapjuk a második szezont, melyben ismét Vin Dieselé a főszerep. Az már egyszer biztos, hogy a végtelenül aranyos és a közönség szívét folyamatosan megmelengető Groot megformálása az iparág egyik legkönnyebb pénzkeresési formája, így adódik a kérdés: Vin Diesel színészként vagy üzletemberként állja-e meg jobban a helyét?

Félretéve a kérdést a tavalyi szezonhoz hasonlóan idén is ugyanúgy 5 darab és a lehető legrövidebb epizódot kapunk, mely az apró Groot röpke, de mégis tartalmas kalandjait ecseteli. Az első évadban láthattuk a csöppség első lépéseit, a kedvenc hobbiját és fürdés közben is lencsevégre kapták őt. Az új előzetes alapján azonban Groot a második szezonban sem fog tétlenkedni. Fagyiskocsit hajszol, kávét készít és hóembert épít és még a Szemlélőt is láthatjuk egy pillanatra: így a Vin Dieselre megszólalásig hasonlító lény tartalmasan fog minket szórakoztatni.

Az Én vagyok Groot valószínűleg igen sok nézőt fog becsalogatni a 2-3 perces játékidő és A galaxis őrzői: 3. részének hihetetlen sikerén felkapaszkodva. A szedett-vedett csapat utolsó kalandja során Groot egy komolyabb fejlődésen ment keresztül, szokásához híven védte a “családját”, és bár túl sok játékideje nem maradt Drax, Mordály és Peter mellett, azért választékosabb beszédmódra kapcsolt, “Szeretlek titeket, srácok!” mondattal kiegészítve az amúgy is érzelmes pillanatot.

Groot vadiúj kalandjai szeptember 6-án debütálnak a Disney+ szolgáltatásában és addig is itt az Én vagyok Groot hivatalos előzetese:

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: The Acolyte
Sorozatok

Kiszivárogtatták a The Acolyte pontos megjelenési időpontját

Az utóbbi évek legjobban várt sorozata a The Acolyte.

Oscar
Filmek

A Disney+ élőben közvetíti a 96. Oscar-díjátadót

Nem maradunk le a 96. Oscar-díjról, a Disney+ élőben adja itthon.