Főoldal Előzetesek Megérkezett a Mickey egeres horrorfilm trailere, ahogy a karakter köztulajdonná vált
Előzetesek

Megérkezett a Mickey egeres horrorfilm trailere, ahogy a karakter köztulajdonná vált

Micimackó és társai után Mickey egér is gyilkolja az embereket.

423

A Disney 1928-as rövidfilmje, a Steamboat Willie hétfőn köztulajdonná vált, és nem kellett sokáig várni, hogy Mickey egér – vagy legalábbis annak horrorverziója – bekerüljön egy horrorfilmbe. A Mickey’s Mouse Trap című horror-vígjátékhoz bemutatott előzetesben az ikonikus Disney-egeret láthatjuk gyilkosként.

Az előzetesben egy Mickey egér jelmezbe öltözött személy látható, aki egyik áldozatára támad, és még többeket becserkész egy vidámparkban. Az említett videó alább megnézhető. A horrorfilmhez kaptunk egy rövid leírást is, “Alex 21. születésnapja van, de ő a vidámparkban ragadt egy késői műszakban, így a barátai úgy döntenek, hogy meglepik őt, de egy Mickey egérnek öltözött maszkos gyilkos úgy dönt, hogy egy saját játékot játszik velük, amit túl kell élnie.”

“Mi csak szórakozni akartunk az egésszel. Úgy értem, ez a Steamboat Willie Mickey egere, aki embereket gyilkol” – mondta Jamie Bailey rendező. “Ez vicces. Mi csak játszottunk vele, és jól éreztük magunkat, és azt hiszem, ez meg is látszik rajta.”

A film egyelőre nem kapott bemutatódátumot, de a fent látható előzetesben Sophie McIntosh, Callum Sywyk, Allegra Nocita, Ben Harris, Damir Kovic, Mackenzie Mills, Nick Biskupek és Simon Phillips játszik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események