x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Megérkezett A mandalóri 3. évadának előzetese, és pompás kalandnak ígérkezik, ahogy Din Djarin és Grogu Mandalore felé veszi az irányt

A mandalóri visszatért, és főhőseinkre sokkal nagyobb kalandok várnak a folytatásban.

  • Publishedjanuár 17, 2023

Ma hajnalban végre bemutatták a Disney+ nagysikerű A mandalóri sorozatának harmadik évadának várva várt előzetesét, és elnézve az első képsorokat a következő epizódokból, a folytatás sokkal nagyobbnak és jobbnak ígérkezik, mint bármi, amit eddig láttunk.

Hajnalban játszották le a profi amerikaifutball-liga Super Wild Card utolsó meccsét a Tampa Bay Buccaneers és a Dallas Cowboys között. A rajongók izgatottan várták, hogy ki nyeri a harcot, Tom Brady ismét beviszi csapatát a Super Bowlba, de az igazi drámát nem a főszereplők szolgáltatták, hanem a Disney+ és a Lucasfilm nagy előzetese. A rövid kis betekintők után végre teljes előzetest kapott az élőszereplős Star Wars-sorozat következő évada.

A trailerben gyorsan megismerhetjük Din Djarint (Pedro Pascal) és Grogu-t, akik a galaxisban vad, új kalandokba keverednek és az utazásuk során pedig új barátokkal – köztük egy Jedinek tűnő alakkal – és még veszélyesebb ellenségekkel találkoznak. A páros célállomása ezúttal a híres Mandalore lesz. Emellett megtudtuk, hogy a nyolc epizódból álló új évad rendezői: Rick Famuyiwa , Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey és Bryce Dallas Howard.

Famuyiwa korábban a “The Child”, a “The Prisoner” és a “The Believer” című epizódokért felelt; Weathers a “The Siege” című részt rendezte a második évadban; Howard pedig az első évadban a “Sanctuary”, valamint a második évadban a “The Heiress” epizódot. A Jurassic World: Világuralom sztárja a Boba Fett könyve című spinoff-sorozatnál is kivette a részét.

A mandalóri harmadik évadának első epizódja március 1-jétől streamelhető a Disney+-on.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.