Wide Screen
Image default
Filmek

Megan Fox: Indiana Jones bőrébe bújna, mit gondoltok?

Világszerte, így Hollywoodban is egyre nagyobb szerepeket adnak a nőknek az utóbbi időben. Több filmben próbálják a nők egyenjogúságát erősíteni.

Néha működik ez, néha pedig nem. Gondoljunk csak a Star Wars: Az ébredő Erő filmre, ahol a főszerepet Daisy Ridley kapta, aki hibátlant alakított, míg mások nem mondhatják ezt el. A Szellemírtók rebootban is nőknek osztották le a főszerepet, igaz a filmet még nem mutatták be, de a legutóbbi trailer alapján aggódhat a stúdió; több dislike-ot kapott, mint like-ot a film a YouTube csatornán.

Lehet tovább tetőzni a női szereplős filmek listáját. Ahogy tegnap beszámoltunk a Múmia rebootról is, ezúttal abban is a gonoszt egy Hercegnő fogja képviselni. A Marvel és a DC Comics univerzum is próbál hasonló ösvényen járni, filmjeikben egyre több női karaktert láthatunk. Nem véletlen, hogy a Fekete Özvegy mozi is zöld jelzést kapott, szükségünk van a női karakterekre és főszerepre a filmekben.

És most akkor jöjjön az, amiért sok férfi szem megőrülne, ha…. A legvadabb elgondolás Magan Foxtól származik. Steven Spielberg rendezésében 2019-ben jön az újabb Indiana Jones mozi, főszerepben Harrison Forddal. Eddig nincs is baj, mert a páros tökéletes, de Fox kisasszony igényt tartana egy archeológus szerepre:

Mindig is azt akartam csinálni, amit Tomb Raider tesz, de erről már lekéstem. Szóval azt hiszem, hogy inkább Indiana Jonesnak mennék, mert mindig szerettem, és olyan szórakoztató és szabad szellemű Indi. Egyben kalandor és gazember is, aki épp hogy megmenekül a haláltól, mialatt kincsek közt üldözik, és a föld legrejtélyesebb tájain jár. Ki nem szeretné ezt?

Teljes mértékig támogatni tudjuk Megan Foxot ebben, rajtunk nem múlik!

Még több a témában...

2019 nyarán érkezik a Men in Black: Sötét zsaruk spin-off

Kévés Bence Mihály

Még nem készült el az Indiana Jones 5 forgatókönyve

Kévés Bence Mihály

Shia LaBeouf nem tér vissza az Indiana Jones 5.-ben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább