Főoldal Filmek Még James Gunn sem tudta, hogy A galaxis őrzői vol. 3. a Marvel Moziverzum 5. fázisában jön ki
Filmek

Még James Gunn sem tudta, hogy A galaxis őrzői vol. 3. a Marvel Moziverzum 5. fázisában jön ki

A Marvel Studios szeret titkolózni.

380
A galaxis őrzői vol. 2.
Forrás: Marvel Studios

Még James Gunn, A galaxis őrzői vol. 3. rendezője sem tudta a 2022-es San Diego-i Comic-Con előtt, hogy a várva várt trilógia utolsó felvonását már a Marvel Moziverzum 5. fázisában fogják bemutatni. Mindezt a rendező a Twitter-fiókján árulta el, hogy a rajongókkal együtt értesült az MCU új menetrendjéről.

Az SDCC során a Marvel Studios egy ambiciózus háromfázisú tervet mutatott be, amely több tucat mozis megjelenést és Disney+ sorozatot foglal magában, köztük A galaxis őrzői vol. 3. részét. A bemutató során megtudtuk, hogy az MCU 4. fázisát idén ősszel a Disney+ Amazon: Ügyvéd sorozata és a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! zárja. Míg a 4. fázis az új karakterek bemutatkozását tűzte ki célul, illetve a világot mutatja be a Bosszúállók: Végjáték utáni időkben. Ezzel szemben pedig az 5. fázis sokkal gyorsabb tempót ígér, amiben Kang, a hódító jelent majd veszélyt a világra, mint a The Multiverse Saga főgonosza Jonathan Majors alakításában.

James Gunn Twitteren elárulta, hogy a film készítői nincsenek tisztában a fázisok szerkezetével, de ez nem jelent problémát az összképre nézve. A direktorral egészen a San Diego-i Comic-Conig azt sem osztottak meg, hogy az új filmjét az 5. fázisban fogják bemutatni. A Marvel Studios szeret titkolózni, mivel Gunn az MCU egyik vezető kreatív elméje jelenleg, és még ő sem tudott a tervről.

A Twitteren a rajongók azt kérdezték Gunntól, hogy a Guardians of the Galaxy Holiday Special hol helyeszkedik el az MCU új tervében. Gunn egy időben forgatta le A galaxis őrzői vol. 3.-at és ezt a különleges kiadást, de meglepő módon a Marvel Studios nem ejtett szót az utóbbiról július végén. Gunn tisztázta, hogy a Guardians of the Galaxy Holiday Special a 4. fázis epilógusa. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a Guardians of the Galaxy Holiday Special még mindig egy bevezető történet, a fő akciót pedig a franchise harmadik részére tartogatják.

A folytatásban Mordály kap nagyobb szerepet, megismerhetjük kedvencünk eredettörténetét. Emellett Chukwudi Iwuji alakítja majd a Főevolúciót, egy gonosztevőt, aki minden fajt elrabol, felboncol és kísérletezik rajta, miközben megpróbálja megalkotni a tökéletes lényt. A folytatásba bekerült még Will Poulter mint Adam Warlock, Maria Bakalova hangján szólal meg Cosmo, Daniela Melchior, valamint Nico Santos. Főszerepekben Chris Pratt mint Űrlord, Zoë Saldaña mint Gamora, Dave Bautista mint Drax, Karen Gillan mint Nebula, Pom Klementieff mint Mantis, illetve Vin Diesel szólaltatja meg Grootot.

A galaxis őrzői vol. 3. 2023 május 5-én kerül a mozikba.

A galaxis őrzői

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...