Wide Screen
Image default
Gamer

Még Duke Nukem is rávetné magát Ion Fury-ra

A 3D Realms és a Voidpoint egy kemény retró lövöldét kalapál a Duke Nukem 3D feltuningolt motorját alapul véve, ami végre elnyerhette végleges címét és megjelenési dátumát.

Pár hónapja történt, hogy az Iron Maiden szeretett volna kétmillió dodót a 3D Realmstől az Ion Maiden eléggé beszédes név és logó hasonlóságai okán, de azóta már komolyabb fejlemények is történtek az ügyben. A játék jövő hónapban elhagyja a korai hozzáférést Steamen, azaz végleges formájában megjelenik, csak már nem Ion Maiden, hanem Ion Fury címmel.

A rajongókból álló fejlesztőcsapat igyekezett hű maradni az eredeti klasszikushoz, így extrém fegyverekkel irthatunk és robbanthatunk fel mindent és mindenkit, na és persze a számtalan ötletes interakciós lehetőségről sem kell lemondanunk (számos újrahasznosított elemre ráismerni a Duke Nukem 3D-ből). Már csak a humornak, meg a keménykedős dumáknak kell a helyükön lenni, hogy ismét darálhassunk néhány órát önfeledten az előző évezred pixeles grafikai színvonalán. Augusztus 15-én még csak PC-n, de valamikor a jövőben konzolokra is várható az Ion Fury.

Még több a témában...

Picit csúsztatták a Blacksad megjelenését

Sinka Tamás

Hivatalosan is megcsodálható a Marvel’s Avengers játékmenete!

Héja Szabolcs

Angolszászt mondd, akarsz-e ölni?

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább