Wide Screen
Image default
Sorozatok

Maxim Baldry is csatlakozott A Gyűrűk Ura-sorozathoz

Újabb izgalmas név a gárdában.

Újabb izgalmas név a gárdában.

Ugyan korábban azt gondoltuk, hogy teljessé vált a sorozat szereplőgárdája, most azonban az Évek alatt című HBO-s sorozat sztárja, Maxim Baldry is csatlakozott a szériához. Az általa játszott karakterről egyelőre nem sok mindent tudunk, a sajtóorgánumok értesülései szerint azonban egy fontos szerepet kap majd a színész.

Korábbi hír, hogy Will Poultert Robert Aramayo váltotta a főszerepben, ezen felül Joseph Mawle, Markella Kavenagh, Ema Horvath és Morfydd Clark is biztosan feltűnik majd a szériában. Aramayo egyébként feltűnt Behind Her Eye című komédiában, a legtöbben azonban a Trónok harca fiatal Ned Starkjaként ismerhetik.

A sorozat történetéről egyelőre semmit sem tudunk, az azonban biztos, hogy jó néhány évvel az eredeti filmek eseményei előtt fog zajlani a cselekmény. A sorozat mögött készítőként J.D. Payne és Patrick McKay állnak, az írók közül rajtuk kívül Gennifer Hutchison (Breaking Bad) és Bryan Cogman (Trónok harca) neve is ismert. Az Amazon egyébiránt bízik a projektben, a költségvetés a hírek szerint hatalmas lesz, emellett a szolgáltató rögtön két évadot rendelt be. Ráadásul a szezonok egyenként 20 epizódosak lesznek. A forgatási munkálatok az eredeti filmekhez hasonlóan Új-Zélandon zajlanak.

Az Amazon egyelőre semmilyen információt sem közölt a premierdátummal kapcsolatban.

Még több a témában...

Több fontos produkció forgatása is újraindulhat Új-Zélandon

Vigh Martin

Élőszereplős Fallout-sorozaton dolgoznak a Westworld készítői

Kévés Bence Mihály

Az Amazon felvásárlással mentheti meg Amerika legnagyobb mozihálózatát, az AMC Theatre mozijait a csődtől

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat