A Gyűrűk Ura

Maxim Baldry is csatlakozott A Gyűrűk Ura-sorozathoz

Újabb izgalmas név a gárdában.

Újabb izgalmas név a gárdában.

Ugyan korábban azt gondoltuk, hogy teljessé vált a sorozat szereplőgárdája, most azonban az Évek alatt című HBO-s sorozat sztárja, Maxim Baldry is csatlakozott a szériához. Az általa játszott karakterről egyelőre nem sok mindent tudunk, a sajtóorgánumok értesülései szerint azonban egy fontos szerepet kap majd a színész.

Korábbi hír, hogy Will Poultert Robert Aramayo váltotta a főszerepben, ezen felül Joseph Mawle, Markella Kavenagh, Ema Horvath és Morfydd Clark is biztosan feltűnik majd a szériában. Aramayo egyébként feltűnt Behind Her Eye című komédiában, a legtöbben azonban a Trónok harca fiatal Ned Starkjaként ismerhetik.

A sorozat történetéről egyelőre semmit sem tudunk, az azonban biztos, hogy jó néhány évvel az eredeti filmek eseményei előtt fog zajlani a cselekmény. A sorozat mögött készítőként J.D. Payne és Patrick McKay állnak, az írók közül rajtuk kívül Gennifer Hutchison (Breaking Bad) és Bryan Cogman (Trónok harca) neve is ismert. Az Amazon egyébiránt bízik a projektben, a költségvetés a hírek szerint hatalmas lesz, emellett a szolgáltató rögtön két évadot rendelt be. Ráadásul a szezonok egyenként 20 epizódosak lesznek. A forgatási munkálatok az eredeti filmekhez hasonlóan Új-Zélandon zajlanak.

Az Amazon egyelőre semmilyen információt sem közölt a premierdátummal kapcsolatban.

Total
5
Shares
Previous Article

Új Star Wars játék a láthatáron

Next Article
The Batman

Matt Reeves megmutatta milyen az új Batmobile

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!