Wide Screen
Image default
Filmek

[PLETYKA] Matt Damon lehet a Pókember: Hazatérés folytatás főgonosza?

Arról kezdtek el pletykálni, hogy a Jason Bourne-filmek sztárja, Matt Damon lehet Pókember ellenfele a folytatásban.

A legújabb hírek szerint a Marvel Studios és a Sony Pictures Matt Damon színészt szemelte ki főellenségnek a Pókember: Hazatérés folytatásában. Jedd Sneider is azon a véleményen van, hogy az Oscar-díjas színész lehet a stúdiók legjobb választása a 2019-ben érkező új Pókember-film főgonosz szerepére. Arról nem szól a fáma, hogy hollywoodi sztár milyen szerepet kap a filmben, de mintha a stúdiók azon dolgoznának, hogy a trilógia zárórészében lássuk végre a Sinister Six nevű bűnbandát.

Ne felejtsük el, hogy egyszer már tervben volt a Sinister Six, amit akkor A csodálatos Pókember harmadik részében szerettek volna bemutatni a nézőknek. Sajnos azonban a film nem valósult meg, így a bűnözőkből álló csapatot sem láttuk a vásznon, de talán hamarosan találkozhatunk velük a mozikban. Jó kérdés tehát, hogy ha valóban a Sinister Six felvezetésén dolgoznak, akkor a csapatból melyik szerepet aggatják Matt Damonra? Bárki lehet, hiszen a Sinister Sixet olyan gazfickók alkotják, mint a Zöld Kobold, Mysterio, Vészmanó, Kraven a Vadász, Homokember, Doctor Octopus, Elektró és még sokan mások.

A Pókember: Hazatérés folytatását idén nyáron kezdik el forgatni Berlinben, a tervezett bemutató pedig 2019. július 7-én lesz.

Még több a témában...

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Kévés Bence Mihály

Scarlett Johansson szerint a Fekete Özvegy-film egy családi dráma lesz

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat