Főoldal Filmek [PLETYKA] Matt Damon lehet a Pókember: Hazatérés folytatás főgonosza?
Filmek

[PLETYKA] Matt Damon lehet a Pókember: Hazatérés folytatás főgonosza?

Arról kezdtek el pletykálni, hogy a Jason Bourne-filmek sztárja, Matt Damon lehet Pókember ellenfele a folytatásban.

728

Arról kezdtek el pletykálni, hogy a Jason Bourne-filmek sztárja, Matt Damon lehet Pókember ellenfele a folytatásban.

A legújabb hírek szerint a Marvel Studios és a Sony Pictures Matt Damon színészt szemelte ki főellenségnek a Pókember: Hazatérés folytatásában. Jedd Sneider is azon a véleményen van, hogy az Oscar-díjas színész lehet a stúdiók legjobb választása a 2019-ben érkező új Pókember-film főgonosz szerepére. Arról nem szól a fáma, hogy hollywoodi sztár milyen szerepet kap a filmben, de mintha a stúdiók azon dolgoznának, hogy a trilógia zárórészében lássuk végre a Sinister Six nevű bűnbandát.

Ne felejtsük el, hogy egyszer már tervben volt a Sinister Six, amit akkor A csodálatos Pókember harmadik részében szerettek volna bemutatni a nézőknek. Sajnos azonban a film nem valósult meg, így a bűnözőkből álló csapatot sem láttuk a vásznon, de talán hamarosan találkozhatunk velük a mozikban. Jó kérdés tehát, hogy ha valóban a Sinister Six felvezetésén dolgoznak, akkor a csapatból melyik szerepet aggatják Matt Damonra? Bárki lehet, hiszen a Sinister Sixet olyan gazfickók alkotják, mint a Zöld Kobold, Mysterio, Vészmanó, Kraven a Vadász, Homokember, Doctor Octopus, Elektró és még sokan mások.

A Pókember: Hazatérés folytatását idén nyáron kezdik el forgatni Berlinben, a tervezett bemutató pedig 2019. július 7-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események