Főoldal Előzetesek Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio Megfojtott virágok filmje lélegzetelállító új előzetest kapott
Előzetesek

Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio Megfojtott virágok filmje lélegzetelállító új előzetest kapott

Nézd meg magyar szinkronnal a Megfojtott virágok legújabb előzetesét.

1.4k

Alig több, mint egy hónappal a Megfojtott virágok bemutatója előtt az Apple TV új előzetest adott ki Martin Scorsese várva várt epikus western krimi-drámájához. A film főszereplőjét az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio játssza. A David Grann nagysikerű bestsellere alapján készült film az 1920-as évek Oklahomájában játszódik, és az olajból meggazdagodott oszázs indián nemzet tagjainak sorozatos legyilkolását meséli el.

Megfojtott virágok új előzetese lenyűgöző betekintést nyújt a készülő epikus western krimi-drámába. Az igaz történet Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) és Mollie Kyle (Lily Gladstone) valószínűtlen románcát meséli el, miközben bepillantást mutat az Oszázs-nemzetség pusztító árulásának tragikus történetébe, akik egyik napról a másikra a világ leggazdagabb emberei lettek, amikor olajat fedeztek fel a földjükön. Az indiánok gazdagsága azonnal vonzotta a fehér betolakodókat, akik manipuláltak, zsaroltak és elloptak annyi Oszázs-pénzt, amennyit csak tudtak, mielőtt gyilkossághoz folyamodtak.

DiCaprio és Gladstone mellett mellékszerepben látható Robert De Niro, Jesse Plemons, Brendan Fraser, John Lithgow, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Scott Shepherd, Louis Cancelmi, Jason Isbell, Sturgill Simpson, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Gary Basaraba, Steve Eastin, Barry Corbin, Katherine Willis, Gene Jones, Jack White és Larry Fessenden.

Eredetileg csak korlátozott számban, kiemelt mozikban vetítették volna október elejétől a filmet, azonban a kritikusok dicsérő szavai után a filmet október közepétől a világ minden pontján bemutatják a mozikban, többek között IMAX-formátumban is. A cannes-i premiert követően a kritikák kiemelkedőek voltak (a Rotten Tomatoes kritikái 97%-ra értékelték a filmet). A Megfojtott virágok az idei év egyik nagy meglepetése lehet, különösen azok után, hogy a legnagyobb kasszasikerek bemutatóit 2024-re halasztották a SAG-AFTRA és a WGA sztrájkjai miatt.

A Megfojtott virágok október 19-én a mozikban kerül bemutatásra először, és később az Apple TV előfizetői is megkapják.

Megfojtott virágok
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmek

Box Office: A hatalmas visszaesés ellenére a 2. hétvégén is nyert az Öt éjjel Freddy pizzázójában

Zsinórban 2. hétvégén győztek a robotok az Öt éjjel Freddy pizzázójában.

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmek

Box Office: Erősen nyitott, több rekordot is megdöntött az Öt éjjel Freddy Pizzázójában a nyitóhétvégén

Annyira erősen nyitott az Öt éjjel Freddy Pizzázójában, hogy az előzetes bevétel...

Megfojtott virágok
Filmek

Box Office: Jól kezdett a Megfojtott virágok, de Taylor Swift filmje még mindig vezet

Taylor Swift nyerte a hetet, de nagyot esett a koncertfilm népszerűsége, eközben...