Főoldal Előzetesek Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio Megfojtott virágok filmje lélegzetelállító új előzetest kapott
Előzetesek

Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio Megfojtott virágok filmje lélegzetelállító új előzetest kapott

Nézd meg magyar szinkronnal a Megfojtott virágok legújabb előzetesét.

1.2k

Alig több, mint egy hónappal a Megfojtott virágok bemutatója előtt az Apple TV új előzetest adott ki Martin Scorsese várva várt epikus western krimi-drámájához. A film főszereplőjét az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio játssza. A David Grann nagysikerű bestsellere alapján készült film az 1920-as évek Oklahomájában játszódik, és az olajból meggazdagodott oszázs indián nemzet tagjainak sorozatos legyilkolását meséli el.

Megfojtott virágok új előzetese lenyűgöző betekintést nyújt a készülő epikus western krimi-drámába. Az igaz történet Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) és Mollie Kyle (Lily Gladstone) valószínűtlen románcát meséli el, miközben bepillantást mutat az Oszázs-nemzetség pusztító árulásának tragikus történetébe, akik egyik napról a másikra a világ leggazdagabb emberei lettek, amikor olajat fedeztek fel a földjükön. Az indiánok gazdagsága azonnal vonzotta a fehér betolakodókat, akik manipuláltak, zsaroltak és elloptak annyi Oszázs-pénzt, amennyit csak tudtak, mielőtt gyilkossághoz folyamodtak.

DiCaprio és Gladstone mellett mellékszerepben látható Robert De Niro, Jesse Plemons, Brendan Fraser, John Lithgow, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Scott Shepherd, Louis Cancelmi, Jason Isbell, Sturgill Simpson, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Gary Basaraba, Steve Eastin, Barry Corbin, Katherine Willis, Gene Jones, Jack White és Larry Fessenden.

Eredetileg csak korlátozott számban, kiemelt mozikban vetítették volna október elejétől a filmet, azonban a kritikusok dicsérő szavai után a filmet október közepétől a világ minden pontján bemutatják a mozikban, többek között IMAX-formátumban is. A cannes-i premiert követően a kritikák kiemelkedőek voltak (a Rotten Tomatoes kritikái 97%-ra értékelték a filmet). A Megfojtott virágok az idei év egyik nagy meglepetése lehet, különösen azok után, hogy a legnagyobb kasszasikerek bemutatóit 2024-re halasztották a SAG-AFTRA és a WGA sztrájkjai miatt.

A Megfojtott virágok október 19-én a mozikban kerül bemutatásra először, és később az Apple TV előfizetői is megkapják.

Megfojtott virágok
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...